Başlık bulamadım hangi balıkta açsam bilemediğim için.Bdv ile alakası nedir?
Bdvye kadar açılabilecek bir sürü başlık var burada demeyelim de, bdv daha çok okunuyor diyelim biz onaBaşlık bulamadım hangi balıkta açsam bilemediğim için.
Ne alaka? Sebep?Hanımlar karşılıklı isimli koleksiyon kaydetme yapalım mı hepimiz için iyi olmaz mı
İsimimle kaydet yapana isim ile dönüş yaparım
Para kazanmaNe alaka? Sebep?
Reklam yapmak yasak yalnız.Hanımlar karşılıklı isimli koleksiyon kaydetme yapalım mı hepimiz için iyi olmaz mı
G.t diyorsunuz yani. Hanığğmm hanığğğmm burası BDV. İyi yere tezgah açmışsınHanımlar karşılıklı isimli koleksiyon kaydetme yapalım mı hepimiz için iyi olmaz mı
saçların güzel olmuş: )Para kazanma
Koleksiyonda hiç bir şey yokKoleksiyonda da bebek eşyası dışında bişe yok.
Yarısından fazlası da tükenmiş
Merhaba bunun için telegramda ve instagramda sayfalar var onlara bakarsanız çok hızlı bir şekilde yaparsınızHanımlar karşılıklı isimli koleksiyon kaydetme yapalım mı hepimiz için iyi olmaz mı
Şimdi değil de ilk zamanlar g.t ‘yi yanlış anlayan tek ben değilimdir di mi?G.t diyorsunuz yani. Hanığğmm hanığğğmm burası BDV. İyi yere tezgah açmışsın
O yüzden yazdım zatenŞimdi değil de ilk zamanlar g.t ‘yi yanlış anlayan tek ben değilimdir di mi?
Allah baska dert vermesin ggkllglglgşkfHanımlar karşılıklı isimli koleksiyon kaydetme yapalım mı hepimiz için iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?