C cunkuneden Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 1.382 2.163 22 Eylül 2023 Konu Sahibi sbelalkan #21 sbelalkan .!.: Arkadaşlar az önce Trendyol da altın modellerine baktım aralarında beğendiklerim oldu ama tereddüt ediyorum. Aranızda Trendyol da altın alan var mı Genişletmek için tıkla... Ben altın takı almıştım. Zaten belli bilimen bir markanındı, sorun olmamıştı
sbelalkan .!.: Arkadaşlar az önce Trendyol da altın modellerine baktım aralarında beğendiklerim oldu ama tereddüt ediyorum. Aranızda Trendyol da altın alan var mı Genişletmek için tıkla... Ben altın takı almıştım. Zaten belli bilimen bir markanındı, sorun olmamıştı
sbelalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 2.518 3.700 29 22 Eylül 2023 Konu Sahibi sbelalkan #22 cunkuneden .!.: Ben altın takı almıştım. Zaten belli bilimen bir markanındı, sorun olmamıştı Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın
cunkuneden .!.: Ben altın takı almıştım. Zaten belli bilimen bir markanındı, sorun olmamıştı Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın