• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol.com da en çok hangi markaları görmek istersiniz?

Öncelikle trendyol ekibine çok teşekkür ediyorum neden mi çünkü ürünleri aynen resimdeki gibi geliyor veeee bedenleri tam da istediğim gibi bedenime oluyor, herhangi bir ürün sipariş yada iptal sorunu yaşadığımda sabırla ve anlayışla ilgileniyorlar. Diğer alışveriş siteleri ürün kalitesi ve müşteri ilişkileri konusunda trendyol kadar iyi değil bunu da özellikle belirtmek isterim. Hangi markaları görmek istediğime gelince Gucci, Mango gibi her ilde mağazası bulunmayan markalar olabilir ayrıca Türkiye'de şubesi olmayan yabancı markaları da görmek güzel olabilir.:66:

Richi&Co hiç gelmedi sanırsam Balizza daha sık gelsin Colin's Mavi ve kovboy çizmeleriyle bilekten fermuarlı taytlar olsa iyi olur bi de Miss Sixty'de biraz daha indirim olsa çok iyi olucak sdce bakmakla yetiniyorum çnkü:97: Biraz daha yabancı markalardan mağaza açılca daha iyi olur çnkü insanlar burda da aynı şeyler var diyip sıradan düz görünümlü bi tşörtü almıyorlar kargo parası ödememek için. Özellikle yabancı mağazaların ayakkabı ve kıyafet tercihleri çok zengin ve çok farklı onlardan gelse havada kapılır diye düşünüyorum çnkü herkesin yurtdışına çıkma gibi bi imkanı yok

Son düzenleme:
zeki triko,victoria's secret(iç giyim,bikini ve body mist),chanel,estee lauder,lancome
bu ara makyajda da en çokkkkk max factor'ün false lash effect rimelini bekliyorum sabırsızlıkla

ben başka bir sitede yaşdığım sorun nedeniyle uzun zamandır netten alışverişi bırakmıştım. ama dayanamayıp trendyoldan bir butik aldımve . rengi nette gördüğüm gibi ve sanırsınız mağaza da üzerimedeneyip almışım. çok memnun kaldım. ben dört gözle bambi pink&shoe'yu bekliyorum. orada bir bt görmüştüm ama bitmişti. işyerimde trendyol ysak. açılmıyor. bu nedenle ancak akşama bakabiliyorum. o zaman da bitmiş oluyor. hergün ertesi gün açılack butikleri verseniz. en azından ne çıkaağını bilirsem sabah işe gitmeden bir fırsat yaratıp bakarım.
teşekkürler.

mümkün olur mu bilmiyorum ama;
urban decay - elf - sephora - nars - benefit makyaj ürünleri...

özellikle urban decay ... bu marka ne zaman makul fiyatlarla türkiye'ye gelecek :5:

Back