Trendyol.com da en çok hangi markaları görmek istersiniz?

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul

Siz değerli KadınlarKulübü takipçileri. Trendyol'dan sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek adına sitemizde daha çok hangi marka ve ürünleri görmek istersiniz

Son düzenleme:
ben trendyola nasıl uye olabılırım sureklı uye gırısı sayfası yenıden gelıyo karsıma bı trlu urunlerı ınceleyemıyorum yardım edın

bugün ipekyol vardı ve inanılmaz indirim yapmışlar.saat 8.15 gibi geçtim başına bütün ürünler ya tükenmiş ya sepette..mübarekler sepettende çıkarmadılar.çok sinir oldum.o kadar erken saatte hiçbişey alamadım.hala sinirimi atamadım bir sürü ürün vardı..aynı indrimle aynı ürünlerden bir daha kampanya istiyorum..eminim benim gibi düşünen oldukça fazladır..haksızlık resmen yaaaa.hiçmi iyi bişey alamayacağım bu siteden ben

arkadaşıma aynen katılıyorum,çok güzel ceketler vardı İpekyol'da .Ne zaman tükendi anlayamadım,insanlar kaçta başlıyor aceba alışverişe.İpekyol ve tabiiki Herry en çok görmek istediklerim.

İPEKYOL'DA çok güzel şeyler vardı alamadım çok moralim bozuldu.Aynı ürünleri tekrar istiyoruz,aynı ürünler olmasa da tekrar İPEKYOL lütfenn :83:
Ayrıca merak ettiğim bir şey var sepete attığında orda durma süresi yokmu ?

herkes alamadığından yakınmış ya kim peki bu sepete atan sabahın köründe..trendyol çalışanları yetkilileri falanmı..alan duymadım hep alamadım diye şikayet eden..yoksa kendinize alıp millete bişey bırakmadınızmı...valla insanın aklına herşey geliyor kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…