• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Trend Konular" Sorunu

hayvansevergenc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
23
11
1
24
Arkadaşlar iyi geceler ben bu siteyi 2 seneye yakındır takip ederim önceden anonim olarak bakardım. Şimdi şöyle bir sorunum var; eskiden ben trend konular'a girdiğim zaman fazla yorum gelmiş olan normal popüler konular çıkardı bdv çıkardı. Şimdi baktığım zaman bilmem ne ayı anneleri bilmem.ne falcilari gibi şeyler çıkıyor. Herkeste böyle mi yoksa başka bir yer mi açıldı ya?

Arkadaşlar iyi geceler ben bu siteyi 2 seneye yakındır takip ederim önceden anonim olarak bakardım. Şimdi şöyle bir sorunum var; eskiden ben trend konular'a girdiğim zaman fazla yorum gelmiş olan normal popüler konular çıkardı bdv çıkardı. Şimdi baktığım zaman bilmem ne ayı anneleri bilmem.ne falcilari gibi şeyler çıkıyor. Herkeste böyle mi yoksa başka bir yer mi açıldı ya?
Üst köşede 3 çizgi varya hani. Hah işte oraya bas. Orada trend konular😊

Trend konuların hemen yanında "BDV'de bugün neler oldu?" başlığı var. Onu mu arıyorsunuz ki acaba?

Dediğiniz yer tam nerede? Soldaki 3 çizgiye bastım ama bdvde neler oldu şeyini bulamadim
Ben de bu şekilde görünüyor. Gerçi telefondan giriyorum siteye onla ilgili de olabilir.

2287690
20190711_012606.webp

Back
X