Trenckot ariyorum

ashessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
40
2
48
Bursa
Kizlar s beden trenckot ariyorummmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$20140118_002719.jpg Cnm trenckot tarzında kot ceketim var düşünürsen

Kizlar s beden trenckot ariyorummmm

canım bendekide bu 30 tl fiyatı hiç giyilmedi. 38 beden ama beli ayarlı 40 bedene dahi olur.beli lastikli ipli beden sıkıntısı yok yani.

Eklentiler

• $leopar.jpg
    $leopar.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $leoparlý.jpg
    $leoparlý.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $leo.jpg
    $leo.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $leom.jpg
    $leom.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $leom2.jpg
    $leom2.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
canım bendekide bu 30 tl fiyatı hiç giyilmedi. 38 beden ama beli ayarlı 40 bedene dahi olur.beli lastikli ipli beden sıkıntısı yok yani.

Cnm leoparli hicbir urun giymiyorum kapsonlu yada baska renk varsa tercih edebilirim

Bu olabilir canim cok hos gorunuyo..yalniz bende kapsonlu giyim hastaligi var penyelerime kadar oyle :)
Elinde kapsonlu olan varsa cok iyi olur

Canim trenckot olarak kapsonlu yok maalesef ama ince trenkot tarzi kurk kapsonlu 3 farkli renkte sisme mont ve siyah kase kabanim var

Canim trenckot olarak kapsonlu yok maalesef ama ince trenkot tarzi kurk kapsonlu 3 farkli renkte sisme mont ve siyah kase kabanim var

Ben mobilden girdigim icin konularin hepsine ayri ayri bakamiyorum.diger konularda resmi varsada bulamam sanirim sen buraya bi koy cnm.yada baska neler satiyosun.mesela ben mutfak icinde degisik kullanisli urun almayi dusunuyorum ayrica saten gecelik babydoll falan bakiyorum ;)

Ben mobilden girdigim icin konularin hepsine ayri ayri bakamiyorum.diger konularda resmi varsada bulamam sanirim sen buraya bi koy cnm.yada baska neler satiyosun.mesela ben mutfak icinde degisik kullanisli urun almayi dusunuyorum ayrica saten gecelik babydoll falan bakiyorum ;)

canım genelde günlük kıyafetler var ev eşyası gecelik falan yok bende, bolca kot gömlek var elimde ihtiyacın varsa :1:

$IMG_0330.jpg $IMG_0332.jpg $IMG_0333.jpg

üstte duruşu------------ $103_0436.jpg $103_0434.jpg

$IMG_0286.jpg $IMG_0287.jpg

Beyaz olan kac beden ve fiyati ne kadar..herhangi bir yerinde sorun var mi

krem rengi o canım beyaz değil. 25 tl etiketi üstünde hiçbi sorunu yok :34: 36-38 beden

Son düzenleme:
Bunlar olmaz cnm ya baska ne satiyorsun

Back