Travogen Krem

lacrimas

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
717
626
323
İstanbul
Herkese merhaba,
Mantar sorunum için Travogen kullanmaya başladım. İlk kullanışımda uzun süre geçmeyen yanmam oldu, bir daha kullanmaya cesaret edemedim. Sizde de böyle bir yan etkisi oluyor mu ya da bu durum normal mi? Bilenler yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Evet yanma oluyor ama ben suan zailan gibi bir krem e başladım be genelde fitil yazdırıyorum daha cabuk geciyir

Cevabınız için çok teşekkürler. Fitil kullanma şansım yok ne yazık ki. Bu ilacı da ilk kez kullandığım için normal mi bilemedim. Sizde de olduğuna göre normaldir herhalde.

ilk sürdüğünde yanma yapar evet ve daha çok kaşıntı yapar,sonra rahatlarsın..
bitinceye kadar sürmeye devam et...

Ve kasıninca el sürme canım yansın koş evin icinde elleme ki geçsin mikrobu öldürür

Genital rahatsizligimdan dolayi travogen ve aldara krem kullaniyorum . Vucudumun belli yerleri kizariklasti ve kasinti yapiyor( kollarim bacaklarim ) . Alerjik bi reaksiyon olma ihtimali nedir ?

Evet yanma oluyor ama aşırı rahatsız edici bir yanma söz konusu değil bu mantarın ne derece işlediğine bağlı olsa gerek tahriş falan yaparsa kullanmamanızı öneririm. Ayrıca belki yapıyorsunuz ama yinede bir tavsiyede bulunayım fitil kullanamıyorsanız mutlaka oral antifungan alın travogeni ise soğuk su ile bakın özellikle soğuk su ile temizliğinizi yapıp kurulandıktan sonra uygulayın daha çok etkisini görürsünüz mantar enfeksiyonu boyuncada serin olmaya özen gösterin iyileşme süreci kısalır. antibiyotik yüzünden başıma gelen mantar enfeksiyonunu ben bu şekilde atlatmıştım forumlardan topladığım bu tür bilgilerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…