Travmatik Doğum hikayem

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç atlatmışsıniz. ALLAH evladınızi bağışlasın. Tüm bu işlemler Çapa da mı gerçekleşti doktorunuz Çapa da miydi

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç atlatmışsıniz. ALLAH evladınızi bağışlasın. Tüm bu işlemler Çapa da mı gerçekleşti doktorunuz Çapa da miydi
Çapa'da Sadece lazer işlemi geçirdim. Operasyon sonrası komplikasyon yaşadığım için de iki hafta yattım orada. Bursa'da gelmiştim doktorum Bursa'da

Öncelikle başınız sağolsın. Ve gözünüz aydın. Siz güçlü bir annesiniz ve elinizden geleni yapmışsınız cennette bi şefaatçiniz var suan öbür dünyada buluşmanız dileğiyle çok çok geçmiş olsun.

Amin çok sağ olun teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun kardeşim evlat acısını çok iyi bilirim benim 4 yaşında prensesim melek oldu..Her gün ama hergun ölüyorum..Rabbım kimseye yasatmasin

Çok zor ama dediğiniz gibi onun bana ihtiyacı var onun için ayakta kalmak zorundayım. Acımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Buna benzer bir doğum süreci yaşadım, benim kızım da 2 buçuk ay küvözde kaldı, acınızı derinden hissettim, bundan sonrası daha güzel olsun inşallah, diğer bebeğinizle cennette kavuştursun rabbim ...

Elhamdülillah alâ külli hâl demek geldi içimden.
İmtihanı veren sabrını da veriyor hamd-ü senalar olsun.
Minik bebiş icin başınız sağ olsun.
Allah kucağınızdaki yavruyla beraber hayırlı günler göstersin.
Mâşâallah size ve bebişinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…