Travmalar paylaşılmalı mı, yoksa insanda sır mi kalmalı?

Kayınvalidenin bebegime karsi memelerini acmasi, altini degistirirkwn ' kukunu yerim senin'diyip opmesi, kizimin memelerini sıkıştırıp sevmesi vs.sanki bebegimin istemedigi seyleri yapip etkiliyor gb hissediyorum.

Kayınvalidenin bebegime karsi memelerini acmasi, altini degistirirkwn ' kukunu yerim senin'diyip opmesi, kizimin memelerini sıkıştırıp sevmesi vs.sanki bebegimin istemedigi seyleri yapip etkiliyor gb hissediyorum.
Ay iğrenc ya
İşte onu yaptırma
Anne bu cocugu yarın öbür gün yabancı biride böyle öpse normal kabul eder tacize ugrar vs diyip uzaklastır kadını

Bugün tüy gibi hafif uyandım:) Kiz uyaninca babasina gonderdim. Esim erken uyumuştu, erken uyandi. Ben de 7de degil 8.30da uyandım ve kahvalti hazırdı. Dusumu aldim, kahvaltimi yaptim. :) kıza da babasi yaptirdi kahvaltısını. Bulasıklarımı topladım, makineye çamaşırlarımı attim, kizimin oyuncaklarini duzenledik beraber. Müziği açtık dans ettik sonra :) Bugün çok mutluyum:)) Sayenizde öfkem dindi. Allah razı olsun hepinizden. Teşekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…