Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba, satış elemanı bayan bu arabayı tavsiye etti bana. kafamdaki bebek arabası seçeneklerinin arasında bu araba da var. yanlız araba 6,5 kilo diye biliyorum indirip çıkartmak zor olmaz diye düşünüyorum. peki sürüşünden memnun kaldınızmı?
merhaba, satış elemanı bayan bu arabayı tavsiye etti bana. kafamdaki bebek arabası seçeneklerinin arasında bu araba da var. yanlız araba 6,5 kilo diye biliyorum indirip çıkartmak zor olmaz diye düşünüyorum. peki sürüşünden memnun kaldınızmı?
Evet 6,5 kilo ama katlandığında tek elle taşınacak kadar küçük olmuyor malesef. Yani hem bebeği hem arabayı aynı snda indirip çıkarmak pek mümkün değil. Manevrası, süspansiyonu , sürüşü gayet güzel
benim evim giriş katta oyüzden sorun olmaz benim için. genelliklede arabanın bagajıında durur zaten. bende istanbuldayım arabanızı görebilme şansım varmı? fotolarda temiz görünüyor ama canlı görsem daha iyi olur
benim evim giriş katta oyüzden sorun olmaz benim için. genelliklede arabanın bagajıında durur zaten. bende istanbuldayım arabanızı görebilme şansım varmı? fotolarda temiz görünüyor ama canlı görsem daha iyi olur
Tabiki var:) zaten arabayı kargoya vermek istemiyorum. Arabayı görürsünüz beğenirseniz alırsınız... Almak istemezsenizde sorun değil ben size özelden cep numramı yazıyım müsait olduğunuzda görüşelim