Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımmmm.... Evet anladım. Allah yardımcın olsunParaya ihtiyacım yok.yer sıkıntıMDA yok.ürünleri çok temiz kaliteli..alan olmasada bi derdim yok.ama temiz ürünü herkez bulamayabilir..ihtiyacı olan varsa diye koydum.
Sen kendine konu açanıyormusun? Hep başkalarının sayfasına yazmışsın satılıklarını? Kendin aç oraya bütün satılıklarını koy.. Aaa dün açmışsın pardon:)))Oncelikle Sana yardimci olsun Allah. Banagerekyok.
İnşallah:) ağzımdan hiç eksik olmaz çok şükür...İnsallahlara kalıyor kimi.
Tamam tamam vazgeçtim satmıyorum hadi sen kendi konuna git artık satmıcam söz:)))Benim yorumları beğenenler var aynı dusuncedeyiz insanlarla.
Ama sen cidden satamazssin o fiyata.ya indir yada hiç satma.alisirsin kullanarak..
Tamam hadi git kendi sayfana satmıcam sözzzzz hatta sen bebek arabanı satana kadar kimseye bebek arabadını sattırmayacağımda. Ben burda bekliyorum hadi sen git konunaSatamiycan zaten en başından beri söylüyorum ☺
Sorma:) konuşasım varmış baya benimdeBebek arabası diye bakayım dedim..
Bir tartışmadır almış gidiyor..
Şaka gibisiniz hatunlar...
Hamak, kanguru, hoppala, buhar makinesi, aaa en önemlisi bebek arabasıSatmıyorum onu canım. AlMA satarsam ilk sana haber veririm 2 sene sonra.
Çok güzelmiş satacağın zaman haber ver önce ama şu saydıklarımı sat elin boşalsın:)Bak incele ☺
Yahu cgnarse adlı arkadaş baya sarmış sana anlaşılan :)) koca kadınlar deminden beri hiç yakışmıyor ama size tabi normalde tanışıyorsanız ve muziplik olsun die yapıorsanız bilememSorma:) konuşasım varmış baya benimde
Evet sardı valla:) gitmiyor burdan:))) yoo tanışmıyoruz onun boş vakti çokmuş o yüzden satış yapıyor bende bayıla bayıla aldığım ama 4 kat inip çıkaramadığım kalitesiz arabamı satmaya çalışıyorumYahu cgnarse adlı arkadaş baya sarmış sana anlaşılan :)) koca kadınlar deminden beri hiç yakışmıyor ama size tabi normalde tanışıyorsanız ve muziplik olsun die yapıorsanız bilemem