Bebek İkinci El Travel Sistem Bebek Arabası

Neriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
80
4
48
Ankara
Konya İçi Çok Temiz..
Çok araştırarak titizlenerek aldım büyük bir hevesle kullanmayı bekliyordum ama kızım çok gazlı olduğu için maalesef az kullandım. tertemiz ve sorunsuzdur.. Kanz Magazasından aldım 899tl ye aldım sitesinden girip bakabilirsiniz. Çok kullanışlı Çift yön özelliği hem ana kucağı hemde bebek arabası için geçerli ön barı çocuk büyüyünce oyuncaklarını takmak ve çocuğun oyalanması için idealdir. Rengi Siyahtır. $29.jpg$1794683_10152098992464495_1886878014_n.jpg
elden teslim edilir..

Konya İçi Çok Temiz..
Çok araştırarak titizlenerek aldım büyük bir hevesle kullanmayı bekliyordum ama kızım çok gazlı olduğu için maalesef az kullandım. tertemiz ve sorunsuzdur.. Kanz Magazasından aldım 899tl ye aldım sitesinden girip bakabilirsiniz. Çok kullanışlı Çift yön özelliği hem ana kucağı hemde bebek arabası için geçerli ön barı çocuk büyüyünce oyuncaklarını takmak ve çocuğun oyalanması için idealdir. Rengi Siyahtır. Eki Görüntüle 1036627 Eki Görüntüle 1036628
elden teslim edilir..

Fiyat nedir acaba

Resimlerde de görüldüğü gibi tertemiz araba.. özelden cevap yazamıyorum 50 mesaja ulaşmam gerekiyormuş ne yapmam gerek bilmiyorum gur_bet hanım

Fiyat nedir acaba

merhabalar bebeğim bu arabayı 6 ay kullandı bile diyemem kaç kere bindi derseniz sayılı çok gazlı olduğu için araba yep yeni hiç kullanılmamış gibi diyebilirim ana kucağını hiç kullanamadım çünkü yavrum gazdan kıvranıp duramıyordu içinde hakeza arabada aynı şekilde yep yeni pırıl pırıl..

Çift yön özelliği hem araba hem ana kucağı için geçerli bu diğer arabalarda pek yok.. Koya içinde elden verebilirim? ben 900 tl ye aldım 500tlye satmak istiyorum sahibinden.com a da verdim 549 yazdım ama düz 500 e vericem yalnız bu son fiyattır verdiğim paraya acıyorum o yüzden satmak istiyorum şuan 2. bir çocuğu bünyem kaldırmayacak yoksa gerçekten yep yeni.. son fiyat budur size uyar mı bilmem iyi günler..

Back