Icinden kastin neresi canim? Yani vajen deliginin içine surulmuyo. Disina sureceksinKizlar doktora gittim bugün vajinit olmussun dedi sürekli yanma sikayetim vardi. Bana travizol krem ve Flagly hap bi tane daha hap verdi mantar icin tek kullanimlik. Evli degilim ve bu travazol krem vajina icine mi dışına mi sürülür lütfen bana anlatırmısınız ilk defa kullanicam
Dis kismina surucem yani kenarlarina oylemi vallahi bilmiyorum bekarimda korkuyorumIcinden kastin neresi canim? Yani vajen deliginin içine surulmuyo. Disina sureceksin
Aynen canim idrar yaptigin yere dogru iyice sur icerlere ugrasmicaksinDis kismina surucem yani kenarlarina oylemi vallahi bilmiyorum bekarimda korkuyorum
Tamam canim cok sagol hic kullanmadim bilmiuorum yakarmi cok kremAynen canim idrar yaptigin yere dogru iyice sur icerlere ugrasmicaksin
Ben cok kullandim yakmiyo hic ferahlatiyo tam tersi. Ah o vajinitten mantardan cok cektim . Sogan kuru yaptim hem gebelik hem vajinit icin ve gecti cok sukurTamam canim cok sagol hic kullanmadim bilmiuorum yakarmi cok krem
Yaa sogan kürü geciriyormu ben de kullanayim ozaman geçiriyorsa eger vajinamdan sürekli beuaz peynirimsi akıntı oluyor o mantar sanrım bide yanma yapıyor cok. Bana doktor flagly hap travazol krem buscopan bide flucan diye bir hap verdiBen cok kullandim yakmiyo hic ferahlatiyo tam tersi. Ah o vajinitten mantardan cok cektim . Sogan kuru yaptim hem gebelik hem vajinit icin ve gecti cok sukur
Gecen ay kullandim ve suan hicbiseyim kalmadi oncesinde vajinal fitil kullankistim ama tekrarladi tabi bekarsan sana veremz onu. Bence deneyebilirsin ama bi arastir oncesindeYaa sogan kürü geciriyormu ben de kullanayim ozaman geçiriyorsa eger vajinamdan sürekli beuaz peynirimsi akıntı oluyor o mantar sanrım bide yanma yapıyor cok. Bana doktor flagly hap travazol krem buscopan bide flucan diye bir hap verdi
Ben sogan suyunu kist icin kullandim ama ozaman vajinit değildim adetim gelmiyor 4 gunr bitiyor sanırım mantardan dolayi soğan kürü yapsammi acabaGecen ay kullandim ve suan hicbiseyim kalmadi oncesinde vajinal fitil kullankistim ama tekrarladi tabi bekarsan sana veremz onu. Bence deneyebilirsin ama bi arastir oncesinde
Nasil kullandin yemek oncesimi sonrasimi nasil kuru uyguladinGecen ay kullandim ve suan hicbiseyim kalmadi oncesinde vajinal fitil kullankistim ama tekrarladi tabi bekarsan sana veremz onu. Bence deneyebilirsin ama bi arastir oncesinde
Ac karnina canim gunde 2 kere yaptim.Nasil kullandin yemek oncesimi sonrasimi nasil kuru uyguladin
Bende kullanmak istitorum bana tarif verirmisin kaç gun ve nasil kullandin?Gecen ay kullandim ve suan hicbiseyim kalmadi oncesinde vajinal fitil kullankistim ama tekrarladi tabi bekarsan sana veremz onu. Bence deneyebilirsin ama bi arastir oncesinde
Öncelikle uzun süreli kullanmayın çünkü kortizon içeriyor. Yanma neresinden kaynakliysa oraya surersiniz.Kizlar doktora gittim bugün vajinit olmussun dedi sürekli yanma sikayetim vardi. Bana travizol krem ve Flagly hap bi tane daha hap verdi mantar icin tek kullanimlik. Evli degilim ve bu travazol krem vajina icine mi dışına mi sürülür lütfen bana anlatırmısınız ilk defa kullanicam
Tamm teşekkür ederim ic taraflarina da sürsem bi sorun olmaz sanırımÖncelikle uzun süreli kullanmayın çünkü kortizon içeriyor. Yanma neresinden kaynakliysa oraya surersiniz.
Hatirlamiyorum canim pek nasil kullanildigini duzenli kullanmadim gunde 2 suruyodumBende kullanmak istitorum bana tarif verirmisin kaç gun ve nasil kullandin?
Sadece uzun süre kullanmayınTamm teşekkür ederim ic taraflarina da sürsem bi sorun olmaz sanırım
Sogan kürünü ne kadar kullandin canim bende kullanayim diyorum. Bi kac kisi daha sogan kuru kullanmis iyi gelmiş bende denemek.istiyorum gunde bir bardak ac karnina mi iciyorsunHatirlamiyorum canim pek nasil kullanildigini duzenli kullanmadim gunde 2 suruyodum
Tamm sadece travazol ile mantar gecermi hap da kullandinmiTravazolu vajina içine sürüyordum ben.. Dıştan fayda sağlar mı bilemiyorum.
Sabah aksam ictim bi bardak canim 15 gun yaptim ben ac karninaSogan kürünü ne kadar kullandin canim bende kullanayim diyorum. Bi kac kisi daha sogan kuru kullanmis iyi gelmiş bende denemek.istiyorum gunde bir bardak ac karnina mi iciyorsun