• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Traş Köpüğü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Çoğu yorumu gülerek okudum.Biz bayanlar güzellik adına ne duysak elimizi hemen ona atıyoruz yahu. =) Birde kesin deneyeceğim,denedim fırçayla falan diyen arkadaşları hayal ettim de.Alemsiniz kızlar. =) Doğru olabilir ama ben cesaret edemem.

Konuyu da hortlatmış oldum ama yazmadan duramadım. :27:

bence artık traş köpüğü reklamlarında bayanları oynatmalılar :D

şimdi denedim:12:çokkkkkkkkk güzel yaptı çok öncedende duymuştum ama denememiştim ......cildim nefes aldı resmen yumuşacık ve parladı tavsiye ederim denemek isteyen olursa tabi:71:

Bence böyle birşey yapmayın :) tamam erkekler de yüzünde kullanıyorlar o ürünü fakat belli süre sonra cildin ph dengesini bozabilirsiniz çünkü onlar traş olduktan sonra genelde aftershave sürüyorlar kurumasın ciltleri diye :))

kopugu bilmiyorum ama yillar once babamin arko sabununu ve kopurtmek icinde fircasini kullanmistim.cok guzel bir sabundu..eger elinize gecerse 1 kere bile olsa mutlaka deneyin.sonucta yillarin arkosu ve firca.

Benim eşim de arkonun köpüğünü almıştı ama berberde traş olur genelde

Bende o köpüğü afedersiniz genital bölge traşlama da kullanıyorum:1:

gerçekten yumuşacık oluyo..

Son düzenleme:
Yüzüne süren arkadaşlar cildinize zararı olmasa bile erkek gibi kokarsınız:1: Oyüzden hiç yapmayın bence;)

kokusu güzel olan bir traş köpügü ile hiç karşılaşmadım :26:yada ben begenmiyorum :44:eşim traş olduktan sonra ne yapacagını şaşırıyo :20:bana o kokuyu hissettirmemek için yazık :25:neymiş bu güzel kokan traş köpügü ki:9::9:

Temizlik ürününden enfeksiyon kapma ihtimalini ilk defa sizden duyuyorum. :1:

yapma yaa gerçekten mi :52:temizlik ürünlerinden vajinal enfeksiyon kapılmıyo olsaydı bana doktorum sabun ve benzeri şeyleri sakın oraya kullanma enfeksiyon olursun demez di dimi duymadıysan da duydun işte doktorlar söylüyo :52:

hay Allahım ya üstteki arkadaş dedi ya genital bölge temizliğinde de kullanıyorum köpüğü diye ondan dedim nasıl ne alaka:53:

yapma yaa gerçekten mi :52:temizlik ürünlerinden vajinal enfeksiyon kapılmıyo olsaydı bana doktorum sabun ve benzeri şeyleri sakın oraya kullanma enfeksiyon olursun demez di dimi duymadıysan da duydun işte doktorlar söylüyo :52:

Ama ben içine değil dış bölgeye sürüyorum kıl nerdeyse oraya :1:
normalde dr um bana seba med vajinal feminen jel önerdi ve onu kullanıyorum çok ta memnunum...

Ama ben içine değil dış bölgeye sürüyorum kıl nerdeyse oraya :1:
normalde dr um bana seba med vajinal feminen jel önerdi ve onu kullanıyorum çok ta memnunum...

canım dışınada kullanma zararlı bence sonuçta deride de bi tahriş yapabilir orası hassas ölge ne bilim içine falan kaçar yani:34:

Kadınlara traş köpüğü tavsiyesi

Haha bu konuyu destekliyor bence.. Direk atayım; 3 Mart 2013 haberi.

Kadınlara traş köpüğü tavsiyesi

Cilt bakım Uzmanı Zuhal Sultan Akbaba, cilt bakımı konusunda traş köpürü kullanan erkeklerin şanslı olduğunu belirterek, “Bayanlarda traş köpüğü kullanarak yüzlerine bakım yapabilir”dedi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Zuhal Sultan Akbaba, cilt bakımı konusunda traş köpürü kullanan erkeklerin şanslı olduğunu belirterek, “Bayanlarda traş köpüğü kullanarak yüzlerine bakım yapabilir”dedi.
Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi’nin ‘Cumartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Zuhal Sultan Akbaba oldu. Davetlilere Doğadan Gelen Güzellik' konulu bir konuşma yapan Akbaba, “insan kendi kendisinin doktoru olabilir, yeter ki insan kendisini iyi tanısın” dedi.

Evdeki malzemelerle cilde nasıl bakım yapılabileceğini anlatan Zuhal Sultan Akbaba, güne daha iyi ve dinamik başlamak isteyenler için tavsiyelerde bulundu. Akbaba, “Sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içtiğimizde güne daha ferah ve dinamik başlayabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Portakalın kabuğundaki beyaz kısmın boğaza yapıştırılması halinde boyun liflerini güçlendirdiğini anlatan Akbaba “Pahalı vücut kremleri kullanmak yerine evimizdeki doğal malzemelerle de cilde sağlıklı bir şekilde bakım yapılabiliriz “ diye konuştu. Traş köpüğünün cilde çok iyi geldiğini bu anlamda erkeklerin şanslı olduğunu söyleyen Akbaba “Erkekler bu konuda çok şanslı bayanlarda traş köpüğü kullanarak yüzlerine bakım yapabilir” diye konuştu.

Bu arada, toplantının çoğunluğu kadınlardan olan katılımcıların önemli bölümünün Akbaba'nın "Doğal ve Ucuz" cilt bakımı tavsiyelerini tek tek not aldığı gözlendi.

Arko nun eski traş sabunları cilde mükemmel iyi geliyor ama.. Çok önermişlerdi onu hala kullananlar var yüzlerine sabun niyetine onu kullanıyorlar ve ne kıllanma oldu ne başka bişi. Gayet memnunlar.

Son düzenleme:
Back
X