• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Traş Köpüğü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benimde cildim çok yağlı denemediğim şey kalmamıştır traş köpüğü gerçekten çok güzel yapıyo cildi hem yumuşacık hemde yağlanmayı azaltıyo ayrıca benim siah noktalarımıda temizledi. erkek arkadaşım delimisin sen dediğinden beri yıkamıyorum ama memnun kaldım:sm_cool:

tızzlarr,,ben çok severim tıraş köpüğünün kokusunu...evde de hep abimin o parfümlerini kullanırım..hepsi de kalite oluyor...abim bilmiyor ama onun kozmetikleri benim de kozmetiklerim...

şu traş köpüğü de denemeye değer
.

evet bende begendim fikri özelliklede tras fırcasını çildin girinti cııntı olan yerlerinede ii gelir temizler siyah noktalarıda bence çünkü keseyle siyah noktalarından kurtulan ve cildi güzelleşen arkadaslar var buda kese gibi bence ii biseçim deneyeyim tras kremini uygularmıyım bilmiyorum ama sabunla yüzümü yıkarken elimi kullanmak yerine tras fırcası alıcamm :D

gidip bi köpükle bi fircami alsam acaba CADIARZU
herifler bizden süpheye düsmesin sonra; suratimizda tras köpügü falan :smiley-cool:

şu traş köpüğünü bi denicem bikereden bişey olmaz sonuçtaşakkıdı
memnun kalırsam yaparım arada birkaydirigubbakcemile2
ayhh eşim bi o kalmıştı dicek ama olsun onun traş köpüğü benim traş köpüğüm:roflol:

Arkadaşlar geçende nişanlım traş olduktan sonra sıhhatler olsun deyip yanağından öptüm. :utangac:Traş köpüğü o kadar güzel kokuyordu ki dayanamayıp banyoya gidip ellerimi onunla yıkamak istedim..Ama rahat durmayıp yüzümü de yıkadım.:1closedeyes:.Öyle güzel oldu öyle parladı ki yüzüm inanamadım..Nişanlım bile çok güzel olmuş gerçekten yüzün ışıldıyor dedi..:1hug:Hele bir de mentollü ki yıkarken bir serinlik bir ferahlık...Nemlendirme özelliği de olduğu için cildimi hiiiçç kurutmadı..Bebek gibi oldu yüzüm..Ama tabii tedirgin olduğum bir şey de var,bu köpük sizce cilde zarar verir mi? :sm_confused:Her gün kullanıp pırıl pırıl işe gitmek istiyorum sabahları..Lorealin happyderm köpüğünü de kullandım ama bunun yanında solda sıfır..Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

canım ben tereddüt ettim ama dayanamayıp az önce yüzümü köpükle yıkadım.hemn yıkadım ve yıkar yıkamaz aynaya baktım yüzüm ışıl ışıl parlak ve çok temiz oldu ve acayip gerildi yüzüm sanki maske yapmış gibi hissettim kendimi ellerimide yıkadım köpükle bu kadar etki etçeni hiç tahmin etmezdim çok çok teşekkürler bidenem fikrin için ..Şeniz herkes denesin benim cildim hassas olduğu halde bişi olmadı zaten traş köpüde hassas ciltler için olandan ..eşim gece işten gelince nedicek bakalım delikafadulden

canım ben tereddüt ettim ama dayanamayıp az önce yüzümü köpükle yıkadım.hemn yıkadım ve yıkar yıkamaz aynaya baktım yüzüm ışıl ışıl parlak ve çok temiz oldu ve acayip gerildi yüzüm sanki maske yapmış gibi hissettim kendimi ellerimide yıkadım köpükle bu kadar etki etçeni hiç tahmin etmezdim çok çok teşekkürler bidenem fikrin için ..Şeniz herkes denesin benim cildim hassas olduğu halde bişi olmadı zaten traş köpüde hassas ciltler için olandan ..eşim gece işten gelince nedicek bakalım delikafadulden

zemus hangi köpüğü aldın bende alıcam yazarsan sevinirimmmm a.s.a.s.a.s.

içerik olarak hemen hemen bi temizleyici üründe olan şeylerden var gibi şimdi baktımda
yinede ben kullanmam:delphin:
erkek cildi , yapısı , kalınlığı açısından daha farklı ve daha yağlı bir cilde sahip olduğunu düşünürsek
helede mentollü demişsiniz bunu hassas ciltli bir insanında sürdüğünü alimallah:delphin:

sadece kıllar yumuşasın kolay kesilsin diye icad edilmiştir traş ürünleri temizleme adına hiçbir fonksiyonu yoktur 3erkek kardeş bir baba 4erkegin ortasında yalnız büyümüş birir olarak tüm serilerini denedim markası mühım degıl hepsinde aynı kanıya vardım ben asla kullanmam yine de siz bilirsiniz

ya acıkcası kadınlar icin uretılmıs yuzlerce urun varken gııdıp de kılları yumusatması ıcın kullanılan tras kopugnu bende kullanmam..
fakat su da bı gercek kı bazı tras kopuklerının kokusu resmen aklımı alıyor.. erkek arkadsm tras olunca kedi gibi turluyorum etrafında koklıcam diye..gıdıp boynuma bıleklerıme suresım gelıyor kopugu parfum gıbı..erkek parfumlerı halt etms bence.. en guzel koku tras kopugu ve after shaveler..

zemus hangi köpüğü aldın bende alıcam yazarsan sevinirimmmm a.s.a.s.a.s.

canım kusura bakma mesajını görmedim arkonun teneke kutuda hassas ciltler için olanından zaten bakınca seçebilirsin arasından üzerinde turuncumsu renkler var ayrıca e vitaminli ve aloverelıymış şeffaf kapaklı ok..

Traş köpüğü formunda yüz temizleme köpükleri var, onları kullanmayı tercih ederim çok benziyorlar, traş köpükleri çok ağır kokuyor bence.. üstelik kokusu da çıkmıyormuş gibi geliyor.

ben bir hafta boyunca kullandım arkadaslar sivilcelerime iyi geldi sivilceleri kurutuyor ilk baslarda bende begendim ama giderek cildimide kurutmaya basladı heralde bir hafta boyunca her aksam kullandıgımdan dolayıdır her zaman kullanmanızı bende tavsiye etmiyorum cilt çok kuruyo

Back
X