Cilt Bakımı Ürünleri Traş Köpüğü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.746
683
Arkadaşlar geçende nişanlım traş olduktan sonra sıhhatler olsun deyip yanağından öptüm. :utangac:Traş köpüğü o kadar güzel kokuyordu ki dayanamayıp banyoya gidip ellerimi onunla yıkamak istedim..Ama rahat durmayıp yüzümü de yıkadım.:1closedeyes:.Öyle güzel oldu öyle parladı ki yüzüm inanamadım..Nişanlım bile çok güzel olmuş gerçekten yüzün ışıldıyor dedi..:1hug:Hele bir de mentollü ki yıkarken bir serinlik bir ferahlık...Nemlendirme özelliği de olduğu için cildimi hiiiçç kurutmadı..Bebek gibi oldu yüzüm..Ama tabii tedirgin olduğum bir şey de var,bu köpük sizce cilde zarar verir mi? :sm_confused:Her gün kullanıp pırıl pırıl işe gitmek istiyorum sabahları..Lorealin happyderm köpüğünü de kullandım ama bunun yanında solda sıfır..Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

prometheus erkek kardeşime sordum sürekli kullanılırsa cildi kurutabilir diyor .bende deneyip tekrar yazarım

çok faydalı ...erkeklerin cildi onun için güzel galiba. bende traş kremi ile fırçalayıp nemlendiricimi sürerim yıllardır.hiç zararını görmedim bilakis çok tabi bir ürün

Allah Allahh çok şaşırdım kızlar :1shok:

İnanın ilk kez duyuyorum böyle birşeyi a.s

Acaba sonradan ters bir etki yapmaz mı cildiniz de :uhm:

cilde zararlı olurmu hiç... harika bir temizleyici rahatlıkla kullanabilirsin duruladıktan sonra cilt biraz hava alsın nemlendiricini sürersin bir müddet sonra gör cildini .hem ucuz hem harika

Allah Allah yapsam mı yapmasam mı?:uhm:
Ben pek cilt bakım ürünü kullanan bir kadın değilimdir
Pek sorunum olmaz yani..
Ama bunu merak ettim.. fisfisfis

daha önce aklımın ucuna bile gelmemişti valla böyle birşey kullanmak :uhm: mentollü olanı da var demiştin dimi prometheus, ben öyle bişey denemek isterim aslında hem ferahlık verir hem de ne bileyim sanki mentollüsü daha bi derin temizlermiş gibi geldi bana CADIARZU

kızlar bende yıllar once duymuştum bunu. zaten o yuzden merakımı çekti bu konu başlığı. traş kremleri traş köpükleri iyi yapıyormuş dıye hatırlıyorum

Bende duymuştum daha önce şu traş köpüğü olayını...

Cilt bakım ürünlerine biçok para dökmeme rağmen şöyle tam istediğim gibi olmuyo cildim bi türlü :1no2:

Denemekten zarar gelmez sanırım CADIARZU

traş köpüğünü duymadım da şu berbelerin kullandıkları arkonun traş sabununu kullandım...
suna dumankaya aynen traş olur gibi fırçayla yüzünüze uygulayın ve yıkayın demişti...
o dönem çok memnun kalmıştım ama sonra üşendim ve bıraktım....

Ben de duymuştum bunu daha önce fisfisfis
Bi deniyim ne değişir ki sırnaşık şey
Her traş köpüğü olur mu yada farkeder mi acaba CADIARZU

Ben bugün nivea'nın hassas ciltler için olan traş köpüğünü aldım :icecream:
Bide e vitaminli traş sonrası nemlendirici vardı ama abartmayayım o kadar diye almadım :roflol:
Kafama takılmıştı gerçekten umarım işe yarar sonucu paylaşırım buradan a.s.

Back
X