• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSSEKSÜELLERİN KULLANIGI MEME BÜYÜTME İLAÇLARI

Morsutyenlikadin

Çok güzelim ben biliyonmu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
77
155
8
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum 23yaşındayım fakat gögüslerim hiç yok erkek memesi gibi tahta gibi , , Çok üzülüyorum bu duruma Silikon implatı düşünüyorum ama imkansız maddi durumum hiç yok Biyerde okumuştum trans bireyler Hormonlarla büyütüyormuş bunu bi bir kadın kullansa zararı olmazmı
Neden derseniz benim dokum çok az en başta kendim bir beden büyütüp sonra implant düşünüyorum tabi imkan olursa

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum 23yaşındayım fakat gögüslerim hiç yok erkek memesi gibi tahta gibi , , Çok üzülüyorum bu duruma Silikon implatı düşünüyorum ama imkansız maddi durumum hiç yok Biyerde okumuştum trans bireyler Hormonlarla büyütüyormuş bunu bi bir kadın kullansa zararı olmazmı
Neden derseniz benim dokum çok az en başta kendim bir beden büyütüp sonra implant düşünüyorum tabi imkan olursa
merhaba canım, yaşın kaç bilmiyorum ama dışardan hormon takviyeleri tabir yerindeyse kaş yapayım derken göz çıkaran cinsten şeyler. Tüm hormonlar bir düzen içinde işliyor, ekstra aldığın takviye hormonlar başka hormonlarını bozar. Önce klişe olacak ama bir kadın hastalıklarına görünmen lazım, derdini onlarla paylaş, büyük ihtimal hormon tetkiki yaparlar ve gerek görürlerse takviye yaparlar.

Bazı basit masajlar sayesinde meme dokunu büyütebilirsin ancak bunun da sakıncası var, sarkmasına sebep olur ne yazık ki. İnternetten masaj önerilerine bakabilirsin, ama mutlaka doktora git derim ben. Mutlu kal ve keyfini hiçbişeyin bozmasına izin verme.

Gerçek şu ki dünyaca ünlü mankenlerin de meme dokusu nerdeyse yok, kendini atıyorum saçlarınla, gözlerinle, sportif görüntünle , kılık kıyafetinle öncelikle tamamla, sonrasında implantı düşünürsün ki dediğin gibi pahalı bir uygulama. O döneme kadar kendini farkı bölgelerine odakla derim ben. Hoppa

vucutta bı hormonun bozulmasıyla nasıl calkalanıyoruz bı bılsen ben hıc bulasma derım . kürler otlar bıle bı hormon uyarıcı oldugundan onun bıle cok kullanılmamasını soyler doktorlar. sakın yapma meme cok onemlı ozguven ıcın gereklı gıbı gorunuyo kadınız ya bız oyle dusunuyoruz ... hıc de oyle değil. kadın memeden ıbaret değil. once kendını sev. ozguvenınle tarzınla durusunla daha etkıleyıcı olur ınsan. sen mankenlerın 90 60 90 olduguna ne bakıon benım memem 85 . :duduk:mankenlerın o kadar da yok:KK12:yarısı kadar olan mankenler bııle nasıl sexy ben de oyle fızık ısterdım mısal:)) ıste bı tek memeyle olsa o ışş.. :KK33:

Vücuda yapay hormon girişini sağlayan doğum kontrol hapları vajina florasını bozarak vajina mantarı ve damar tıkanıklığı yapmaktadır. Oldukça tehlikelidir. Tıkanan damardaki kan pıhtısı kalbe giderse kalp krizi geçirmenize bile neden olabilir. Her yıl doğum kontrol hapları yüzünden ölen kadınların olduğu rapor edilmiştir.

Canım aman diyim uzak dur.
Bi yeri yaparken diğer yeri bozar hormon ilaçları.
Çocuk tedavisinde kullanılan ilaçlar bile insanı alt üst ediyorken o muhtemelen daha ağır bir formdadır.
Sonra üzülmen daha yüksek ihtimal.

Keşke verilebilen bişey olsaydı ben sana 2 beden birden verirdim :işsiz:
Benimde boynum kopuyor 95c olduğu için. Giydiğim hiç bişey yakışmıyor.
Görüntü olarak çok kötü duruyor.
Azlığıda dert çokluğu da bunlarında :işsiz:

Back