- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Transferin 9.günüüü 😢
- Konu Sahibi marbled16
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra kan testine çağırdıTup bebekte idrar testini önermedi benim doktorum kan testi yap dediler
Siz bi doktora görünün bence
Merhaba, ilaçlarınızı eksiksiz bir şekilde kullanmaya devam edin ve kesin sonucu kan tahlili ile öğrenen. Şansınız bol olsun,umarım güzel haberi alırsınızSelam kızlar transferin 6. Günü kaset testte hafif silik çift çizgi gördüm ama 8. Ve 9. Günde testler tek çizgiydi 8. Gün yerleşme kanaması gördüm bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı böyle bişey yaşayan var mı
İnşallah çok teşekkür ederimmMerhaba, ilaçlarınızı eksiksiz bir şekilde kullanmaya devam edin ve kesin sonucu kan tahlili ile öğrenen. Şansınız bol olsun,umarım güzel haberi alırsınız
Merhaba şuan bende aynı durumu yalıyorum sizin sonuç ne oldu acabaİnşallah çok teşekkür ederimm
Sizde durum ne?Merhaba şuan bende aynı durumu yalıyorum sizin sonuç ne oldu acaba
Benim bugün 9.günüm erken gebelikte negatif çıktı gidip kan testi verdim 146 çıktı çok şükür . Negatif çıkması sizi üzmesinSelam kızlar transferin 6. Günü kaset testte hafif silik çift çizgi gördüm ama 8. Ve 9. Günde testler tek çizgiydi 8. Gün yerleşme kanaması gördüm bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı böyle bişey yaşayan var mı
Markası neydi acaba testin?Benim bugün 9.günüm erken gebelikte negatif çıktı gidip kan testi verdim 146 çıktı çok şükür . Negatif çıkması sizi üzmesin
AwoxMarkası neydi acaba testin?
Maalesef negatif oldu kızlarSizde durum ne?