Transferin 9. Günü

Olumlu sonuç 5 ve üzeri olunca hamilesin demek canım merak etme tam gününde ver bakalım ne cikicak sen verdin mi tekrar kan değer düşük ama yavaş ilerliyor olabilir
12. Gün verdim canım 11.89 çıktı bidaha vermedim ama maalesef olmadı 2. Transfer için hazırlık yapıyorum

12. Gün verdim canım 11.89 çıktı bidaha vermedim ama maalesef olmadı 2. Transfer için hazırlık yapıyorum

Maalesef canım olmadı
Yaa üzüldüm canım rabbim ol der olur insalalh bu sefer nasip olur bol bol dua et en kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallah bazen ne yaparsak yapalım olmuyor sabretmek çabalamak dua etmek gerekiyor inşallah olur bu sefer

Yaa üzüldüm canım rabbim ol der olur insalalh bu sefer nasip olur bol bol dua et en kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallah bazen ne yaparsak yapalım olmuyor sabretmek çabalamak dua etmek gerekiyor inşallah olur bu sefer
Aynen öyle canım demek ki zamanı hayırlısı değilmiş öyle dua ediyorum Allah'tan ümit kesilmez 2. De olur inşallah rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
2. Transfer için heyecan başladı şimdi de ya olmazsa ya aynısı olursa diye artık taktir Allah'tan biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz

Kesinlikle öyle canım rabbim büyük bir yerden lirsa bir yerden verir hep dua et inşallah olur 2.ci de canım Amin Tabiki heyecan olmaz mı beklemek de zor sen çabala rabbim görüyor zaten mutlaka vakti zamanında vericektir .Benim 5.denemem oldu ve daha yeni ilerliyorum bu kadar fazla ve çok riskli benimde her an erken doğum olabilir çok zor geçiyor benimde insalalh rabbim nasip eder sana da canım

Amin inşallah canım
Hep zor canım bu yolda olan herkese Allah yardım etsin transfer oluyoruz tutundu mu stresi tutunuyor beta nasıl ilerlicek beta ilerliyor kese goruncek mi kese görünüyor kalp atışı var mı onu da duyuyorsun doğum için stres başlıyor yürüyen stres resmen tüp bebek anneleri Allah sanada sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin canım doktorunu dinle yat bol bol hiç bir iş yapma ne kadarlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…