Aynen canım bende öyle yapmadım bugün 8 günüm cuma test günüm zor beklemek ama hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende öyle yapmadım bugün 8 günüm cuma test günüm zor beklemek ama hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırız
Bende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallahCanm ben de dün ve bugün test yaptım maalesef negatif ama Allah tan ümit kesilmez kan günü normalde yarın ben hatta pazartesi gideceğim bir umut belki olur
Canm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsaBende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallah
Tabiki öyle herşey Allah'tan umarım pozitif sonuç alırız inşallah ama ne bilim içimde birşey hissetmiyorum teste öyle çıktı zaten geçen sene testim poztifti yine evde idrarda öğrenmiştim ama bu sefer negatif bence kanda da çıkmayabilir umudum azaldı o yüzden kısmet değilmiş eşimde umudunu kaybetti testi görünce Ya cikmazsaCanm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsa
Merhaba benimde bugun 8.gun ıdrsr negatif 3 gun sonra kan verıcem sonucunuz ne oldu acabaTabiki öyle herşey Allah'tan umarım pozitif sonuç alırız inşallah ama ne bilim içimde birşey hissetmiyorum teste öyle çıktı zaten geçen sene testim poztifti yine evde idrarda öğrenmiştim ama bu sefer negatif bence kanda da çıkmayabilir umudum azaldı o yüzden kısmet değilmiş eşimde umudunu kaybetti testi görünce Ya cikmazsa
Merhaba canım inşallah kanda çıkar tek emriyo transferi mi oldu benim malesef sonucum negatif olumsuzMerhaba benimde bugun 8.gun ıdrsr negatif 3 gun sonra kan verıcem sonucunuz ne oldu acaba
Evet canım tek, inşallah hepımızın yuzu guler artıkMerhaba canım inşallah kanda çıkar tek emriyo transferi mi oldu benim malesef sonucum negatif olumsuz
Amin canım inşallah benimde tekti hayırlısı olsun inşallah umarım pozitiftir tutunmusturEvet canım tek, inşallah hepımızın yuzu guler artık