Aynen canım bende öyle yapmadım bugün 8 günüm cuma test günüm zor beklemek ama hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 9. Günü
- Konu Sahibi Btlycd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @transfer @tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Bende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallahCanm ben de dün ve bugün test yaptım maalesef negatif ama Allah tan ümit kesilmez kan günü normalde yarın ben hatta pazartesi gideceğim bir umut belki olur
Canm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsaBende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallah
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Tabiki öyle herşey Allah'tan umarım pozitif sonuç alırız inşallah ama ne bilim içimde birşey hissetmiyorum teste öyle çıktı zaten geçen sene testim poztifti yine evde idrarda öğrenmiştim ama bu sefer negatif bence kanda da çıkmayabilir umudum azaldı o yüzden kısmet değilmiş eşimde umudunu kaybetti testi görünce Ya cikmazsaCanm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsa
Merhaba benimde bugun 8.gun ıdrsr negatif 3 gun sonra kan verıcem sonucunuz ne oldu acabaTabiki öyle herşey Allah'tan umarım pozitif sonuç alırız inşallah ama ne bilim içimde birşey hissetmiyorum teste öyle çıktı zaten geçen sene testim poztifti yine evde idrarda öğrenmiştim ama bu sefer negatif bence kanda da çıkmayabilir umudum azaldı o yüzden kısmet değilmiş eşimde umudunu kaybetti testi görünce Ya cikmazsa
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Merhaba canım inşallah kanda çıkar tek emriyo transferi mi oldu benim malesef sonucum negatif olumsuzMerhaba benimde bugun 8.gun ıdrsr negatif 3 gun sonra kan verıcem sonucunuz ne oldu acaba
Evet canım tek, inşallah hepımızın yuzu guler artıkMerhaba canım inşallah kanda çıkar tek emriyo transferi mi oldu benim malesef sonucum negatif olumsuz
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Amin canım inşallah benimde tekti hayırlısı olsun inşallah umarım pozitiftir tutunmusturEvet canım tek, inşallah hepımızın yuzu guler artık
- 13 Aralık 2023
- 942
- 610
- 23
- 31
Markası artı med değilse pozitifMerhaba kızları benim 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım ama böyle silik çizgi çıktı emin olamadım yardımcı olur musunuz
Yok canım değil prodoctordu markası o marka doğru sonuç vermiyor muMarkası artı med değilse pozitif
- 13 Aralık 2023
- 942
- 610
- 23
- 31
Evet doğru o zaman hayırlı olllsuuuunnnYok canım değil prodoctordu markası o marka doğru sonuç vermiyor mu
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Merhaba canım su an var belli hayırlı olsun sağlıkla gelsin tek mi koydurdun çift mi ? çizgi çıkmışMerhaba kızları benim 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım ama böyle silik çizgi çıktı emin olamadım yardımcı olur musunuz
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Yarın verebilirsin canım bekledikçe zaten koyulasiyor hamilesin ama varBugün az önce farklı bir markanın yaptım çok silik varla yok arası bı çizgi çıktı pazartesi 12. Günüm kan tahlili için sanırım o gün belli olucak
Bugün 10. Günüm.kan testi yaptırdım 27,22 çıktı sonuç nasıl canım sence sende nasıl olmuştuYarın verebilirsin canım bekledikçe zaten koyulasiyor hamilesin ama var
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah 5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu tek koydurdum yaniMerhaba canım su an var belli hayırlı olsun sağlıkla gelsin tek mi koydurdun çift mi ? çizgi çıkmış
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Olumlu sonuç 5 ve üzeri olunca hamilesin demek canım merak etme tam gününde ver bakalım ne cikicak sen verdin mi tekrar kan değer düşük ama yavaş ilerliyor olabilirBugün 10. Günüm.kan testi yaptırdım 27,22 çıktı sonuç nasıl canım sence sende nasıl olmuştu
- 20 Eylül 2018
- 4.402
- 3.129
- 133
- 32
Ld
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah 5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu tek koydurdum yani
[/QUOTE
Çok iyi benimkide öyle insalalh olumludur