Transferin 9. Günü

Canm ben de dün ve bugün test yaptım maalesef negatif ama Allah tan ümit kesilmez kan günü normalde yarın ben hatta pazartesi gideceğim bir umut belki olur

Canm ben de dün ve bugün test yaptım maalesef negatif ama Allah tan ümit kesilmez kan günü normalde yarın ben hatta pazartesi gideceğim bir umut belki olur
Bende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallah

Bende umutsuzlandim vala dün sabah yaptım negatifti cuma yarın test günüm umarım pozitif sonuç alırız inşallah moralim bozuldu tabiki ama hayırlısı olsun inşallah
Canm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsa

Canm hayatta herseyin hayrılsı biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir bu arada bakma böyle dediiğime hala umudum bitmedi ya kanda çıkarsa
Tabiki öyle herşey Allah'tan umarım pozitif sonuç alırız inşallah ama ne bilim içimde birşey hissetmiyorum teste öyle çıktı zaten geçen sene testim poztifti yine evde idrarda öğrenmiştim ama bu sefer negatif bence kanda da çıkmayabilir umudum azaldı o yüzden kısmet değilmiş eşimde umudunu kaybetti testi görünce Ya cikmazsa

Merhaba benimde bugun 8.gun ıdrsr negatif 3 gun sonra kan verıcem sonucunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…