• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8. Günü

grsn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
51
18
8
28
5. Gün embriyosu 8. Gün test yaptım arkadaşlar böyle olup beta baktıran oldu mu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 57
Benim de 5. Günüm cok cok silik çıktı. 8. Gün beta baktırmayı düşünüyorum
IMG_3964.webp

Ayyyy cok heyecanlıı inşallah gebesinizdir yavrunuza kavuşursunuz sonucu haber verinnn mutlaka ☺️

Haaa işte böyle sonuçlarla gelin pozitif pozitif maşallah azcik gözümüz gönlümüz açılsın yaww🙏😂

8. Gün kan değerim 94 çıktı arkadaşlar çok şükür Rabbime biraz erken davrandım biliyorum ama daha önce 9 haftalık kalp durması sebebi ile düşük yaptım 2023 yılında, şimdi tüp bebek maddi manevi çok yıprandım polikistik hastasıyım 20 yumurtam toplandı 9 adet 5. Güne ulaştı ve dondurduk 1 tane transfer edildi 17 şubatta çok şükür inşallah kan değerim artar hepinize umut olsun diye yazdım kaderdaş bacılarım Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
IMG_0551.webp

8. Gün kan değerim 94 çıktı arkadaşlar çok şükür Rabbime biraz erken davrandım biliyorum ama daha önce 9 haftalık kalp durması sebebi ile düşük yaptım 2023 yılında, şimdi tüp bebek maddi manevi çok yıprandım polikistik hastasıyım 20 yumurtam toplandı 9 adet 5. Güne ulaştı ve dondurduk 1 tane transfer edildi 17 şubatta çok şükür inşallah kan değerim artar hepinize umut olsun diye yazdım kaderdaş bacılarım Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Eki Görüntüle 3550183
Gözün aydın olsun canım 🥹 aynı gün transfer olmuşuz benimki 3.gün embriyosu😍 sağlıkla gelsin

Back
X