Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8. Gün kan değerim 94 çıktı arkadaşlar çok şükür Rabbime biraz erken davrandım biliyorum ama daha önce 9 haftalık kalp durması sebebi ile düşük yaptım 2023 yılında, şimdi tüp bebek maddi manevi çok yıprandım polikistik hastasıyım 20 yumurtam toplandı 9 adet 5. Güne ulaştı ve dondurduk 1 tane transfer edildi 17 şubatta çok şükür inşallah kan değerim artar hepinize umut olsun diye yazdım kaderdaş bacılarım Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
8. Gün kan değerim 94 çıktı arkadaşlar çok şükür Rabbime biraz erken davrandım biliyorum ama daha önce 9 haftalık kalp durması sebebi ile düşük yaptım 2023 yılında, şimdi tüp bebek maddi manevi çok yıprandım polikistik hastasıyım 20 yumurtam toplandı 9 adet 5. Güne ulaştı ve dondurduk 1 tane transfer edildi 17 şubatta çok şükür inşallah kan değerim artar hepinize umut olsun diye yazdım kaderdaş bacılarım Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Eki Görüntüle 3550183
Ceza yiyince sen hahshdjsjdb noldu kız insanlar hakkında güzel düşünmeye onlar adına sevinmeye mi karar verdin aferin adam ol böyle.
[/QUOTE
Adamlığı senden öğrenecek değilim.