Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 9 gün 78 'le öğrenmiştim 12 gün 412 çift transfer benimde5 inci gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldum dayanamayıp test yaptım 8 günde kan tahlilim 77,55 çıktı aynı şekilde olan var mı ?
10 günde sizin kaç çıkmıştı peki hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşallahBenim de 8. Gün 70 çıkmıştı sonra iki günde bir katlanarak arttı umarım sizin de öyle olur sağlıkla kucağınıza alın
179 çıkmış sonra da 709 sonra 1800 kusur çıkmıştı zaten bir daha da yaptırmadım Beta Hcg.10 günde sizin kaç çıkmıştı peki hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Acaba tuttu mu bebişinşzMerhaba kizlar benimde bugun transferle 8. Gunum 6. Gun embriyosu transfer edildi 3bc kalite cok umitli olmasakta icim kipir kipir. Test yaptirmak istiyorum ama esim istemiyor bir yandan bende negatif cikar diye korkuyorum yapmaya aslinda halsizlik siskinlik gece terlemeleri ve kasik agrilari goguste hassasiyet ve inanilmaz gerginlik varken suan cok keyifliyim 4-5 gun sonra sonucu ogrenicez ins pozitifi goruruz. Sizde de bu gunlerde boyle belirtiler oldumu yoksa psikolojik olarak etkileniyormuyum ?
Benim 20.2 çok düşük o zamanDeğeriniz gayet normal. Benim tek embriyo transferi idi. 5.gün 6.14, 8.gün 61.59, 10.gün 150.29, 12.gün 454.68 sonra bir daha istemediler.(Doktorum 10 ve 12.günleri istemişti ben biraz acelecilik yaptım)