Transferin 8 günü kan tahlili 77,55

annelik1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
30
14
26
5 inci gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldum dayanamayıp test yaptım 8 günde kan tahlilim 77,55 çıktı aynı şekilde olan var mı ?

bende 8.gün kan vermiştim 80 çıkmıştı, şu an 14.haftalık hamileyim 🥰 size de tebrikler sağlıkla artar inşallah

Benim de 8. Gün 70 çıkmıştı sonra iki günde bir katlanarak arttı umarım sizin de öyle olur sağlıkla kucağınıza alın🙏

hayırlı olsun sizinkide 🙏🏻🌸 benim bugün 10 günüm kan tahlilim 100,6 çıktı beklediğimizden düşük çıktı 2 gün sonra bir daha vereceğiz bakalım

Değeriniz gayet normal. Benim tek embriyo transferi idi. 5.gün 6.14, 8.gün 61.59, 10.gün 150.29, 12.gün 454.68 sonra bir daha istemediler.(Doktorum 10 ve 12.günleri istemişti ben biraz acelecilik yaptım)

Merhaba kizlar benimde bugun transferle 8. Gunum 6. Gun embriyosu transfer edildi 3bc kalite cok umitli olmasakta icim kipir kipir. Test yaptirmak istiyorum ama esim istemiyor bir yandan bende negatif cikar diye korkuyorum yapmaya aslinda 😂🙈 halsizlik siskinlik gece terlemeleri ve kasik agrilari goguste hassasiyet ve inanilmaz gerginlik varken suan cok keyifliyim 4-5 gun sonra sonucu ogrenicez ins pozitifi goruruz. Sizde de bu gunlerde boyle belirtiler oldumu yoksa psikolojik olarak etkileniyormuyum ? 😂😂

Merhaba kizlar benimde bugun transferle 8. Gunum 6. Gun embriyosu transfer edildi 3bc kalite cok umitli olmasakta icim kipir kipir. Test yaptirmak istiyorum ama esim istemiyor bir yandan bende negatif cikar diye korkuyorum yapmaya aslinda 😂🙈 halsizlik siskinlik gece terlemeleri ve kasik agrilari goguste hassasiyet ve inanilmaz gerginlik varken suan cok keyifliyim 4-5 gun sonra sonucu ogrenicez ins pozitifi goruruz. Sizde de bu gunlerde boyle belirtiler oldumu yoksa psikolojik olarak etkileniyormuyum ? 😂😂
Acaba tuttu mu bebişinşz

X