Yarın sabah deneyin tekrardan büyük ihtimal varsa çıkar zatenKızlar merhaba yeni üye oldum transfer sonrası bugün 8 gün oldu dayanamayıp idrar testi yaptım 4 gün embriyosu transfer edilmişti malesef negatif çıktı benim gibi olup sonra pozitif dönen var mı
Yarın sabah deneyin tekrardan büyük ihtimal varsa çıkar zatenbenim iki kez transfer sonrası 6.gün yaptığım test negatifti ve sonucum da negatif geldi iki kezçok inşallah en kısa süre de sizde güzel haberler alırsınız hiç umudum kalmadı kan testine de 4 gün var daha ama bir kere daha denerim
Çok üzüldüm inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırızYarın sabah deneyin tekrardan büyük ihtimal varsa çıkar zatenbenim iki kez transfer sonrası 6.gün yaptığım test negatifti ve sonucum da negatif geldi iki kez
Keşke hepimizin pozitif olsa ama malesef sabah umarım pozitif çıkar çıkmazsa da hayırlısı olsun inşallahÇok üzüldüm inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırızbenim de umudum kalmadı olsa 8 gün çıkardı sildikte olsa diye düşünüyorum ama insan yine de bir umut bekliyor işte kan testine 4gün var ama idrar testini tekrar denerim yarın sabah
Çok üzüldüm inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırızbenim de umudum kalmadı olsa 8 gün çıkardı sildikte olsa diye düşünüyorum ama insan yine de bir umut bekliyor işte kan testine 4gün var ama idrar testini tekrar denerim yarın sabah
Doktoruma söyledim bugün tekrar kan vermemi ve 9. Günden öncesinin onlar için geçerli olmadığını söyledi. İlaçlarıma da aynen devam etmem gerektiğini söyledi. Olmadığını düşünürken ilaçları kullanmak tuhaf hissettiriyor ama Allah’tan ümit kesilmez diye düşünerek yapıyorum inşallah.Evet bugün 9. Gün yine nagtif bende olsa çıkardı diye dönüyorum pazartesi kan vermeye gidicem ama yine de
Bende aynı sizin gibiyim 9. Gün kanda negatif çıktı ama doktorum erken olduğunu ilaçlara devam etmemi söyledi ben bıraktım ilaçları olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak birşeyimiz yok Allahın planı en hayırlısıdırDoktoruma söyledim bugün tekrar kan vermemi ve 9. Günden öncesinin onlar için geçerli olmadığını söyledi. İlaçlarıma da aynen devam etmem gerektiğini söyledi. Olmadığını düşünürken ilaçları kullanmak tuhaf hissettiriyor ama Allah’tan ümit kesilmez diye düşünerek yapıyorum inşallah.
Kanda çıkmadı doktorum da ilaçları kesmemi söyledi ama benim 5. Gün embriyosuydu siz yine de 2 gün daha bekleyinBende aynı sizin gibiyim 9. Gün kanda negatif çıktı ama doktorum erken olduğunu ilaçlara devam etmemi söyledi ben bıraktım ilaçları olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak birşeyimiz yok Allahın planı en hayırlısıdır
Muhtemelen benim de negatif çıkacak hazırladım kendimi ama işte vicdanen yine kullanıyorum son güne kadar devam edeyim diye benim 6. Gün yumurtalarımı kullanmasınlar ilk tüp bebek denemesi 4 deneyelim diye ama bence bu kararı hastaya bırakmaları lazım sizin kaçıncı denemeniz pcos var bende 3 aşılama 2 klomen tedavisi negatif oldu şimdi tüp bebekte bu şekilde süreç gerçekten yorucu özellikle transferden sonra bekleme süresi çok yorucu hepimizin güzel haberler aldığımız günler gelsin burdan güzel haberlerinizi paylaşıp birbirimize umut olalımKanda çıkmadı doktorum da ilaçları kesmemi söyledi ama benim 5. Gün embriyosuydu siz yine de 2 gün daha bekleyin
Keşke devam etseydiniz ilaçlara gerçekten bende hiç istemiyorum kullanmak şuan ama yine de kan testine kadar içeyim diyorum son iki gün kaldı teste sizin test günü ne zaman öyle Rabbım en kısa sürede kolaylıkla nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın 3 yıldır hiç durmadan uğraşıyoruz gerçekten yoruyor süreçBende aynı sizin gibiyim 9. Gün kanda negatif çıktı ama doktorum erken olduğunu ilaçlara devam etmemi söyledi ben bıraktım ilaçları olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak birşeyimiz yok Allahın planı en hayırlısıdır
Gerekte yokmuş kullanmama bugün adet oldumKeşke devam etseydiniz ilaçlara gerçekten bende hiç istemiyorum kullanmak şuan ama yine de kan testine kadar içeyim diyorum son iki gün kaldı teste sizin test günü ne zaman öyle Rabbım en kısa sürede kolaylıkla nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın 3 yıldır hiç durmadan uğraşıyoruz gerçekten yoruyor süreç
Benim ilk deneme daha öncesinde 2 dış gebelik geçirdiğim için tüplerim alındı. Sadece tüp bebek yapabiliyoruz. Bu da ilkti taze transfer oldu ama olmadı. Eşimde de bende de sorun yok ama herşeyin bir vakti var işte inşallah en kısa zamanda o zaman gelsin hepimiz için.Muhtemelen benim de negatif çıkacak hazırladım kendimi ama işte vicdanen yine kullanıyorum son güne kadar devam edeyim diye benim 6. Gün yumurtalarımı kullanmasınlar ilk tüp bebek denemesi 4 deneyelim diye ama bence bu kararı hastaya bırakmaları lazım sizin kaçıncı denemeniz pcos var bende 3 aşılama 2 klomen tedavisi negatif oldu şimdi tüp bebekte bu şekilde süreç gerçekten yorucu özellikle transferden sonra bekleme süresi çok yorucu hepimizin güzel haberler aldığımız günler gelsin burdan güzel haberlerinizi paylaşıp birbirimize umut olalım
Çok geçmiş olsunBenim ilk deneme daha öncesinde 2 dış gebelik geçirdiğim için tüplerim alındı. Sadece tüp bebek yapabiliyoruz. Bu da ilkti taze transfer oldu ama olmadı. Eşimde de bende de sorun yok ama herşeyin bir vakti var işte inşallah en kısa zamanda o zaman gelsin hepimiz için.