Cnm bnm 3. Tup bebek denememdi bu. Ilk ikisi 5. Gun embriyosuydu ilki negatf ikincisi kimyasal oldu. Bnmde rezervim yasima gore zayif 30 yasindayim 6-7 yum toplaniyor ve 5. Gune sadece bi tane gidiyordu. Bu tedavide 3. Gun transfer etmeye karar verdik embriyolari rahim ortaminda tutalim dedik esimdede morf %2 bizde iki tarafli kalite sorunu var yani o yuzden saglikli embriyo olusana kdr deneyeceksnz dediler. Dondurulmus 3. Gun 2 tane emb transfer edildi. 9 ve 10 hucreli grade 2 yaziyordu. Bnm son 3 gundr gogus ucu hassaytm oldu hafiften onun disinda buyume agri fln cok yoktu. Dun gogus uclarimin brz sistigini ve koyulastgini farkettik ona sasirdik. Onun disinda vucudum sicak genelde icerden geliyor ates sanki bazen anlik usumem oldu. Kasik agrim adet agrim pit pit atma fln olmadi o yuzden kafaya cok takmistim kasigimda brsy yok tutmadi diye. Herkes baska seyler hissediyor galiba. Bide bir suru ilac aliyorum estrofem,dekort,progestan igne,crione jel bunlarda etki yaratiyor kesknlikle. Bide ben bir iki saatte bir tuvaletteyim 2.5 litre su ictgmden galiba