Transferin 8.günü..Bi bakarmisiniz :(

merhaba arkadaşlar. hamile olanları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. 7.gün kan değerim 6, 8. gün ise 9 çıktı. çok düşük bir değer değil mi? bu arada idrar testleri de ilginç bir şekilde silik çıkıyor. var mı değeri düşük başlayıp sonradan yükselen?

Arkadaslar aktif olan var mı bilmiyorum ama benimde 3.gün ve8 hücreli embriyo transfer ettiler 2. Transferim biri tutmadı malesf
Ben de 24 kasım da öğrenicem test günüm yalnız benim de belim cok fena ağrıyor ve pembe gibi kahve gibi diyor damla akıntı geliyor yarında regle günü arkadastan ümitlendim ama bilemiyorum yine de

Meraba arkadaşlar. Konuma goz attim da ne kadar da sevinmişim bebeğim tutundu diye. 6 haftalık düşük yasadim bu konumu açtıktan sonra. Sonra tekrar denedik. Yine tuttu ve yine 6-7 haftayken düştü. Son transferim de 12 Eylül'de yapildi. Suan 21 haftalık hamileyim sukurler olsun. Ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin demeye geldim :KK200:

Meraba arkadaşlar. Konuma goz attim da ne kadar da sevinmişim bebeğim tutundu diye. 6 haftalık düşük yasadim bu konumu açtıktan sonra. Sonra tekrar denedik. Yine tuttu ve yine 6-7 haftayken düştü. Son transferim de 12 Eylül'de yapildi. Suan 21 haftalık hamileyim sukurler olsun. Ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin demeye geldim :KK200:
Hayirli ugurlu olsun:nazar::nazar::nazar: :KK9:
Gebelerin duasi kabul olur, bizim ichin de dua et canim:emir_bebek:

Merhaba benimde 3 gün emriyosu 8 günüm bugün yeni yeni göğüslerimde hassasiyet var bundan önceki günledde iğne batırma gibi arada oluyordu bu sabah idrarda bakayım dedim negatif siz idrarda baktınz mı

Kızlar yardım edin delircem 😁 18 nısan pazartesi 5. Gun embrıyosu 2 tane yerlestırdıler . Bugun pazar goguste sısme bel agrısı oluyor ve cok merak ediyorum kan testi yapsam cıkar mı duramıyorum

Back
X