• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü pozitif

Ugurlukiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
314
185
33
35
Merhaba arkadaşlar, 3. tup bebek denemem ve dün 7. Günde erken gebelik testi ve kaset testte pozitifi gördüm, bhcg 98 cikti. Bugin 8. Günde testi tekrarladım daha koyu çıkması gerekmez miydi yine silik cikti sanki ,ikisini de aksam yaptım testlerin ama bugün yaptığım daha seyrek bi idrardi ondan mı acaba ? Kimyasala filan döner mi diye korkum??😔 üstteki test bugün yaptığım, alttaki ikili dün çıkanlar

Eklentiler

• 1000307818.webp
    1000307818.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
İdrar testleri oldukça yanıltıcı oluyor, bilimsel olarak pgt li 5AA bir embroyunun başarı şansı 75% - 80% yani en yüksek sınıfta. 7. Gün için hcg niz de oldukça iyi. O yüzden moralinizi yüksek tutup pozitif düşünün, stres yüklenmeyin boşuna, stres bu sürecin en büyük düşmanı. Sıkı sıkı tutunacaktır inşallah altın embroyaya ulaşmışsınız, siz kan testiyle devam edin, yarın tekrarlayın 2 günde hcg iki katına veya %60 larda artıyorsa gayet iyi gidiyor demektir.

Yarın tekrar vermeyeyim diyorum zaten doktordan gizli yaptırdım, test günüm ondan sonraki gün, onu beklerim

Nasıl rahat hissedecekseniz, stres olmayayım için rahatlasın derseniz yarın da bakabilirsiniz, ya da 1 gün kalmışken dayanabilecekseniz gününüzü bekleyin. Doktorlar artık sabırsız davranıp erkenden test yapmamıza alıştılar bence, söyleseniz de şaşırmayacaktır.

Merhaba arkadaşlar, 3. tup bebek denemem ve dün 7. Günde erken gebelik testi ve kaset testte pozitifi gördüm, bhcg 98 cikti. Bugin 8. Günde testi tekrarladım daha koyu çıkması gerekmez miydi yine silik cikti sanki ,ikisini de aksam yaptım testlerin ama bugün yaptığım daha seyrek bi idrardi ondan mı acaba ? Kimyasala filan döner mi diye korkum??😔 üstteki test bugün yaptığım, alttaki ikili dün çıkanlar
Ne güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesef😔

Nasıl rahat hissedecekseniz, stres olmayayım için rahatlasın derseniz yarın da bakabilirsiniz, ya da 1 gün kalmışken dayanabilecekseniz gününüzü bekleyin. Doktorlar artık sabırsız davranıp erkenden test yapmamıza alıştılar bence, söyleseniz de şaşırmayacaktır.
2. Denememde hiç test yapmadan doktorun yanına gitmiştim ve negatif deyince çok yıkılmıştım,o yüzden bi kez hazırlıklı olayım diye testi bi yaptım ki pozitif hala inanamıyorum 😊😊😊

Ne güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesef😔
İnşallah size de nasip olsun ve sağlıkla devam etsin 🙏🙏🙏🙏

Kizlar bugün transferim gerceklesti transfer esnasında hiç sıkıntım yoktu sonra tuvalette sıkışık olduğum için yapmamak için baya kendimi sıktım şimdide vicdan yaptım acaba embriyolar zarar vermismiyimdir diye

Kizlar bugün transferim gerceklesti transfer esnasında hiç sıkıntım yoktu sonra tuvalette sıkışık olduğum için yapmamak için baya kendimi sıktım şimdide vicdan yaptım acaba embriyolar zarar vermismiyimdir diye
Keşke birazcık tuvaletinizi yapıp girseydiniz, ben de ilk transferde öyle yaptım, doktor patlayacakmissin deyip sonda takmıştı bana bosaltmisti, 2. Ci de biraz üstünden yapıp girdim, 3. Cu de nerdeyse daha sikismamistim bile 😂

PGT li embriyolara inancım çok yüksek benim, genetikten gelince en büyük zorluğu aşmış gerisi daha kolay, sağlıkla gelir gibi hissediyorum. Sizde de umarım öyle olur, içinizi karartmayın 10. Gün hala negatif alıp 11. Gün kanda pozitif alanlar oldu burda, 7. Gün hala erken bir çok kişi için. Herkesin hikayesi ve durumu da farklı, geç tutunma olabiliyor, ya da idrarda herkeste hemen gözükmüyor. 5. Günden pozitifleri görünce ister istemez onlarla kıyaslıyoruz ama bence 10. Güne kadar beklemek gerek, erken hala 😊 bol şans🤞🤞

Ben de görünce çok şaşırdım beklemiyodum açıkçası, herkesin aynı olmaz belki sizinki daha yeni tutunuyor,belki daha kana yeni geçecek,bekleyin inşallah olumlu sonuç alirsiniz

Yok gün içinde yaptım keşke ilkle yapsaydım değil mi
tabii ki ..Sabah ilk idrarla yapılan ile gün içinde veya akşam yapılan arasında fark oluyor.Ben bunu denedim.Sabah silik çıkarken aynı gün tekrar yaptım yok oldu göremedim.Ertesi gün ilk idrarla tekrar yaptım.Maddi imkanın varsa predictor early marka test al.

Ayrıca yüreğini ferah tut.En iyisi kanda belli olur.Ben ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.Allah tan sağlıklı olmasını ,sağlıklı olacaksa olmasını dile…inşallah olur sağlıkla bebeğin.Mücadeleye devam✌💓
Kıyamam üzüldüm bunu yaşamış olmana, bundan sonrası güzel olsun inşallah. Dediğin gibi tabii sağlıkla alabilelim kucağımıza inşallah 🩷🙏 Sabah akşam ilaçlara devam🥲

Zarar olmaz. Yarım saat yatıp tuvalete çıkıp tekrardan yatabilirsiniz.

Back
X