Amin inşallah olsun zamanim daha var teşekkür ederimGöremedim ben ama insallah hamilesinizdir.Allah emeklerinizin karşiligini gönlunuze gore versin insallah
E bunların bazılarında hayalet çizgi varErken olduğunu biliyorum ama insan sabırsız oluyor 3.haaziran transfer günüdü bugun 7. Gun erken gebelik testim yoktu normal test yaptim kimi yok kimi var diyo genelleme soruyorum varmi hafif cizgi yoksa ben hayalmi görüyorum ?
Bide 5AA dondurulmuş embriyo. Yani yanilma olmaz dimi ? Pozitif olup negatife dönmez dimi? Pazartesi yenilicem testi 17sinde test günüm zaten
Bide bn atiyim test 4 yıldan sonra
Efekt bile yaptım
(Daha demin yanlis yere konu açmışım umarim bu dogru yere gelmistir )
O ne demek ki ? Yani cizgi varmi yokmu zaten bilmeden iki kere konu acmisimE bunların bazılarında hayalet çizgi var
Evet çizgi var canım. Ben öyle görüyorum. Yani değerlerin yükselişe geçiyor olabilir.O ne demek ki ? Yani cizgi varmi yokmu zaten bilmeden iki kere konu acmisim
Ahh inşallah bi adet olcak gibiyim bi hic bir şey yok su gun gelsede kesinlesseEvet çizgi var canım. Ben öyle görüyorum. Yani değerlerin yükselişe geçiyor olabilir.
Kaçıncı günün bugun. Test yapsan çıkar belki. Erken gebelik testleri varAhh inşallah bi adet olcak gibiyim bi hic bir şey yok su gun gelsede kesinlesseteşekkür ederim Allah razı olsun
Biliorum ama esim karsi test yapmama gizli yaptim bunu bile oyuzden ewdekileri değerlendiriyorum yarin 10.gunum yarin normal gebelik testi denicem zaten varsa koyulaşırKaçıncı günün bugun. Test yapsan çıkar belki. Erken gebelik testleri var
Hamilesiniz ben çizgiyi gördüm çok yeni bir gebelik sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir hamilelik ile sonuçlanır inşallahErken olduğunu biliyorum ama insan sabırsız oluyor 3.haaziran transfer günüdü bugun 7. Gun erken gebelik testim yoktu normal test yaptim kimi yok kimi var diyo genelleme soruyorum varmi hafif cizgi yoksa ben hayalmi görüyorum ?
Bide 5AA dondurulmuş embriyo. Yani yanilma olmaz dimi ? Pozitif olup negatife dönmez dimi? Pazartesi yenilicem testi 17sinde test günüm zaten
Bide bn atiyim test 4 yıldan sonra
Efekt bile yaptım
(Daha demin yanlis yere konu açmışım umarim bu dogru yere gelmistir )
Hadi bakalım, güzel sonucu bize müjdelersinBiliorum ama esim karsi test yapmama gizli yaptim bunu bile oyuzden ewdekileri değerlendiriyorum yarin 10.gunum yarin normal gebelik testi denicem zaten varsa koyulaşır
Ay inşallah amin amin yarin daha net belli olur herhalde sizede raabbim saglikla hayirla kucağına almayi nasip etsin inşallahHamilesiniz ben çizgiyi gördüm çok yeni bir gebelik sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir hamilelik ile sonuçlanır inşallah
Kim dayanabiliyo ki zatenSizin gene iyi 7. günü hemen çıkmış sanırım hafif de olsa çizgi ben de görüyorum benimki sabah yaptım çizgi yoktu akşama kuruma çizgisini gördüm Benim de 6 günüydü yaptığımda testi hatta kendimi üzmeyeceğim dedim erken diye kendimi teselli ettim çıkmadı diye daha sonra dayanamadım 8 günü bir daha test yaptım bu sefer 10 dakika içinde çok ince bir çizgi çıktı gidip test verdim 37 ile öğrendim değerimi ilk öğrendiğim değer düşük olduğu için iki günde bir test vererek devam ettim normalde bana da 12 günü kan testi yap diyorlardı ben erken davrandım öncesinden kan test yaptirdim
İnşallah inşallahHadi bakalım, güzel sonucu bize müjdelersin
Çıkar inşallah benim hastane herkese 12 gün diyor zaten yarınki koyulaşma olursa tutmuştur hayırlısıylaKim dayanabiliyo ki zatenyarin 10.gunum bakalim cikcakmi inşallah koyulaşır bana kani 14.gun vermisler herkeze 12. Gun sansima bakalim cuma kan testi günüm dayanirsam tabi yarina bagli
İnşallah koyulasir ya bugun nasil uyucam onu düşünüyorumÇıkar inşallah benim hastane herkese 12 gün diyor zaten yarınki koyulaşma olursa tutmuştur hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim herkes sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah yarın kan testi sonucunu da paylaşAy inşallah amin amin yarin daha net belli olur herhalde sizede raabbim saglikla hayirla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Yok kiz kani cuma vericem yarin erken gebelik testi yapcam esim almisÇok teşekkür ederim herkes sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah yarın kan testi sonucunu da paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?