Transferin 7. Günü erken gebelik testi negatif çıktı :(

Gulay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
445
207
33
Arkadaşlar geçen hafta bugün 5. Gün embriyosu (blast) 2 tane transfer edildi. Bugün sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım sonucu pozitif olanların çoğunun çıkmış idrarda ama bende silik bi çizgi bile yoktu acaba böyle çıkmayıp kanda çıkan var mı aranızda içim çok sıkıldı :KK61:

Yok değil canım comfort diye bi marka
O halde biraz daha bekle 2 gün sonra yap yada kan tahilili yaptr benm 7. gün idrarda çıktı prediktor diye bir gebelik testiydi 25 tl ydi güvenilirdi yani inşallah sana tutunmuştr yawrun hakkında hayırlsı olsn canm

Arkadaşlar geçen hafta bugün 5. Gün embriyosu (blast) 2 tane transfer edildi. Bugün sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım sonucu pozitif olanların çoğunun çıkmış idrarda ama bende silik bi çizgi bile yoktu acaba böyle çıkmayıp kanda çıkan var mı aranızda içim çok sıkıldı :KK61:
Bence kan testi yaptırman daha doğru çünkü idrarda negatif çıkıp kanda görünen çok kişi var inşallah pozitif haberi alırsın

O halde biraz daha bekle 2 gün sonra yap yada kan tahilili yaptr benm 7. gün idrarda çıktı prediktor diye bir gebelik testiydi 25 tl ydi güvenilirdi yani inşallah sana tutunmuştr yawrun hakkında hayırlsı olsn canm
İnşallah canım sağol Allah senin de bebeğini sağ Salim kucağına almanı nasip etsin

Canım ben kalp atışını görmeden bi gün önce test yaptım (2 cizgi gorim diye zevk icin yaptim )negatif çıktı. Roll mü ne öyle bi markaydı. Miratech ile yapmıştım daha önce kopkoyu çıkmıştı hassas olanlardan yap yapicaksan yada Miratech te çok ucuz ve hassas gerçekten.
Bir de 7. Gün çok erken bence.Kan da bile az değer çıkar ki idrar testi diyorsun : )

Canım ben kalp atışını görmeden bi gün önce test yaptım negatif çıktı. Roll mü ne öyle bi markaydı. Miratech ile yapmıştım daha önce kopkoyu çıkmıştı hassas olanlardan yap yapicaksan yada Miratech te çok ucuz ve hassas gerçekten.
Bir de 7. Gün çok erken bence.Kan da bile az değer çıkar ki idrar testi diyorsun : )
Days comfort diye bi marka bununla erken sonuç alan çok kişi var erken gebelik testi zaten ama inşallah dediğiniz gibidir :dua:

Days comfort diye bi marka bununla erken sonuç alan çok kişi var erken gebelik testi zaten ama inşallah dediğiniz gibidir :dua:
Valla canım pozitif çıkarsa güven o testlere ama negatif çıkarsa güvenme.Düsun yani kalp atısından 1 gün önce yaptim ve tek çizgi noldu diyip bende şok geçirdim o an.
İnşallah tutunmustur bebeğin şimdiden sakın olumsuz düşünme herşey gönlünce olur inşallah.:KK200:

Valla canım pozitif çıkarsa güven o testlere ama negatif çıkarsa güvenme.Düsun yani kalp atısından 1 gün önce yaptim ve tek çizgi noldu diyip bende şok geçirdim o an.
İnşallah tutunmustur bebeğin şimdiden sakın olumsuz düşünme herşey gönlünce olur inşallah.:KK200:
İnşallah canım Allah senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende yaptım bugün bugun 7.günüm benimde gözüküyor idrar testinde cıktı insallah kanda da cıkar

Back