Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 Nisan da mi? Doktorunuza yazdınız mı? Yerleşme kanaması için erken mı açana bilemiyorumArkadaşlar 3. tüpbebek deneyimim. 25 mayısta 2 embriyo transfer edildi. Bugün 7. Günüm ve biraz kahverengi lekelenmem geldi. Korkuyorum lütfen bilgisi olan yazabilir mi?
Pardon 25 Nisan yazacaktım., ikindin 5 gibi olduğu için yazamadım, çok değil hafif lekelenme oldu25 Nisan da mi? Doktorunuza yazdınız mı? Yerleşme kanaması için erken mı açana bilemiyorum
İnşallah, 2 saattir kontrol ediyorum başka gelmedi. İnşallah bi terslik yokturİnş yerleşme kanamasıdır
Yok fazla gelmedi, iç çamaşırama bile yoktu sadece peçetede biraz ama 2 saattir kontrol ediyorum başka gelmedi. Yok yapmadım test eşim 12. Gün yapalım dedi, kalbimizi bozmayalım dediYani aşırı fazla gelmediyse yerleşme olabilir. Test yaptınızmı? Bende 6ncı gün silik çizgi çıkmıştı sizdede görünür varsa.
Yok fazla gelmedi, iç çamaşırama bile yoktu sadece peçetede biraz ama 2 saattir kontrol ediyorum başka gelmedi. Yok yapmadım test eşim 12. Gün yapalım dedi, kalbimizi bozmayalım dedi
İnşallah olmadı 10.gün veririm kanı :)Yani bir kaç damladan birşey olmaz inşallah içinizi ferah tutun. Kan bile 10ncu günde veriliyor bence 12nci gün geç test için. Tabi siz bilirsiniz
İnşallah olmadı 10.gün veririm kanı :)
Regl ağrısı varmi?Yok fazla gelmedi, iç çamaşırama bile yoktu sadece peçetede biraz ama 2 saattir kontrol ediyorum başka gelmedi. Yok yapmadım test eşim 12. Gün yapalım dedi, kalbimizi bozmayalım dedi
Bencede yerleşmeYerleşmedir o :) hiç belirtiniz oldu mu başka acaba
Amin inşallahAllah gönlünüze göre versin. İnşallah hayırla sağlıkla tutunur.
İnşallahAllah gönlünüze göre versin. İnşallah hayırla sağlıkla tutunur.
Lekelenmeden önce hafif adet ağrısı oldu ama çok hafifYerleşmedir o :) hiç belirtiniz oldu mu başka acaba
Kasık agrin falan oldu mu canım ben dün tramsfer oldum bugün hiç birşeyim yom sadece karnım sis ilaçlara bağlı o kadarLekelenmeden önce hafif adet ağrısı oldu ama çok hafif
Lekelenme olmadan hafif oldu ama akşamdan beri ne ağrı ne de lekelenme olmadıRegl ağrısı varmi?
Yok şuandaRegl ağrısı varmi?
Sadece lekelenme olmadan hafif adet ağrıdı olduYerleşmedir o :) hiç belirtiniz oldu mu başka acaba