- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
inşallah canım allah gönlüne göre versin, düşüklerden sonra yapırmak istemiyor insan vazgeçt,m herseydenBenimde 2 düşüğüm var 4 tane negatifim var inşallah bu tutunur sağlam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım allah gönlüne göre versin, düşüklerden sonra yapırmak istemiyor insan vazgeçt,m herseydenBenimde 2 düşüğüm var 4 tane negatifim var inşallah bu tutunur sağlam
Kaç gün sürdü yerleşmeMaşallah canım Allah tamamına erdirsin benımde 9. Gün olmuştu yerleşme kanaması 3. Gün embriyosuydu
Hayırlısı olsun inşallahYokk ama bu gidişle tüp bebege gidecek sonu 8 yıldır evliyim görmediğim tedavi kalmadi en sonunda pes ettim gec döllenme ile gebe kaldim ondada erken dogum ile bebeği kaybettim ovu testi ile yumurtlama takip ettim karanfil suyu içip LH salgilatir dediler harbiden salgilatti dün test yaptim cikmadi bu gidişle benimde tüp bebek olacak ama tüp bebekle normal bebegin arasinda fark olmadigi için yazdim zaten
Bende 1 sene ara vermiştim sonra 3 tane daha transfer oldum tutmadı :)inşallah canım allah gönlüne göre versin, düşüklerden sonra yapırmak istemiyor insan vazgeçt,m herseyden
Benim de 6. gün çıkmıştı. Hayırlı olsunÖ21 Nisan’da çift embriyo transferi oldum altıncı günün gecesi adeta ağrısı şeklinde çok ağrım oldu sonrasında tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenmeler geldi korktum daha önceden düşüm olduğu için idrar testi yaptım teste silik çizgi çıktı acaba tuttu mu bugün lekelenmem daha az yedinci günümdeyim leke sarımtrak olmaya döndü
haayırlısı olsun canım ya herşeyin vakti zamanı var demekk ki diye diye avunalım,benimde 3 düşük oldu.Bende 1 sene ara vermiştim sonra 3 tane daha transfer oldum tutmadı :)
Ben de altıncı günümde lekelenme ile test yapmıştım bundan bile silikti hayırlı olsun21 Nisan’da çift embriyo transferi oldum altıncı günün gecesi adeta ağrısı şeklinde çok ağrım oldu sonrasında tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenmeler geldi korktum daha önceden düşüm olduğu için idrar testi yaptım teste silik çizgi çıktı acaba tuttu mu bugün lekelenmem daha az yedinci günümdeyim leke sarımtrak olmaya döndü
Tek embiriyomuydu ? :)Benim de 6. gün çıkmıştı. Hayırlı olsun
Lekelenmeleri doktora bildir ve istirahat et
teşekkür ederimBen de altıncı günümde lekelenme ile test yapmıştım bundan bile silikti hayırlı olsun
Benım biraz uzadı 7. Haftaya kadar o lekeler devam ettiKaç gün sürdü yerleşme
Bence pozitifAy inşallah ya böyle olup acaba çıkmayan oluyor mu
Hayır, çift embriyoydu ama sadece biri tuttuTek embiriyomuydu ? :)
Rabbim yardımcın olsun sağ salim kavuş yavruna inşallahDoğuştan tek tüp yarım rahimliyim. Ayrıca polikistikover hastasıyım yani hepsi bir etken diyelim. Şimdiki embiryolarında ikiside tuttuysa malesef biri alınabilir inşallah rahim bir tık olsa bile genişler en azından bir 7 aya kadar tutabilirmi
banada çift koyuldu :)Hayır, çift embriyoydu ama sadece biri tuttu
Benim çift embriyo transferinde 6.gün testim buna çok yakın çıkmıştı.Ay inşallah ya böyle olup acaba çıkmayan oluyor mu
Aminnn cümlemizeRabbim yardımcın olsun sağ salim kavuş yavruna inşallah
İnşallah lekelenmenizde oldumu acaba :)Benim çift embriyo transferinde 6.gün testim buna çok yakın çıkmıştı.
9.gün de lekelenmem olmuştu
Test pozitif evde idrar testiyle koyulaşma takip edebilirsiniz
Veya 10.gün gibi kan verebilirsiniz
Evet 9.gün olmuştu lekelenmeİnşallah lekelenmenizde oldumu acaba :)
Kaç gün sürdü leke pekiEvet 9.gün olmuştu lekelenme
Hatta o gün kan da vermiştim ben
Bir gündü sanırımKaç gün sürdü leke peki