21 Nisan’da çift embriyo transferi oldum altıncı günün gecesi adeta ağrısı şeklinde çok ağrım oldu sonrasında tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenmeler geldi korktum daha önceden düşüm olduğu için idrar testi yaptım teste silik çizgi çıktı acaba tuttu mu bugün lekelenmem daha az yedinci günümdeyim leke sarımtrak olmaya döndü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 6. Günü lekelenme idrar test :)
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
Ay inşallah ya böyle olup acaba çıkmayan oluyor muhayırlı olsun canım var gibi görünüyor benimde 6ğünde teste çıkmıstı
- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
5. Gün 3aa ve 3ba transferi oldum bende :)inşallah tutmuştur. 5.gün embriyosunda 6.günde idrar testinde çıkanlar var. negatif çıksa üzülme erken derdim ama çizgi çıkmış.
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Bence sırt üstü yat bebegin iyicene tutunsun fazla hareket etmemeye özen göster Allah anali babali büyütsün inşallah21 Nisan’da çift embriyo transferi oldum altıncı günün gecesi adeta ağrısı şeklinde çok ağrım oldu sonrasında tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenmeler geldi korktum daha önceden düşüm olduğu için idrar testi yaptım teste silik çizgi çıktı acaba tuttu mu bugün lekelenmem daha az yedinci günümdeyim leke sarımtrak olmaya döndü
Amin inşallahh kesin tuttumu acaba idrarda hiç çıkmazdı yoksa dimiBence sırt üstü yat bebegin iyicene tutunsun fazla hareket etmemeye özen göster Allah anali babali büyütsün inşallah
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
Benim çıkmıstı canım, pozitif merak etme allahım sağlıcakla versin inşallah benim ki cok dayanamadıAy inşallah ya böyle olup acaba çıkmayan oluyor mu
- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
bence tutmuş. inşallah sağlıkla ilerlesin stres yapmayın sakın.5. Gün 3aa ve 3ba transferi oldum bende :)
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Yinede sen yat uzan bol bol sımsıkı tutunsun fazla hareket etme ayaklarini yukariya uzat arada birde avokado ye hem bebege yarar hemde rahmine yarar bende hic stres etme iyicene yerlessin bebisin o daha rahmine gömülecek annesiAmin inşallahh kesin tuttumu acaba idrarda hiç çıkmazdı yoksa dimi
Benimde 2 düşüğüm var 4 tane negatifim var inşallah bu tutunur sağlamBenim çıkmıstı canım, pozitif merak etme allahım sağlıcakla versin inşallah benim ki cok dayanamadı
İnşallah dün akşamdan beri uzanıyorum lekeler azalsın diye allahtan kırmızıya vs dönmüyor nescafe rengindeYinede sen yat uzan bol bol sımsıkı tutunsun fazla hareket etme ayaklarini yukariya uzat arada birde avokado ye hem bebege yarar hemde rahmine yarar bende hic stres etme iyicene yerlessin bebisin o daha rahmine gömülecek annesi
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Tamam işte ne güzel sen kötü dusunmeki kötü olmasin o lekelenme bende 3 gün sürmüştü silince geliyordu hic sıkma canini inşallah kucagina alirsin ben ölü dogum yaptım kaybettim şimdi çabalıyorum tekrar bu serefde olmadi gibi bakalim hayirlisi olsun sen bol bol uzan ayaklarini havaya git bebeğine kan akışı olsun folik asitini ihmal etme baska ilac verdiyse onlarida iç bol bol dua et ama içime doğdu seninki bence olmuş sımsıkı tutunsun iyicene inşallahİnşallah dün akşamdan beri uzanıyorum lekeler azalsın diye allahtan kırmızıya vs dönmüyor nescafe renginde
İnşallah Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. Dualarım seninle inşallah seninde olmuştur. Kaçıncı günün bu gün ?Tamam işte ne güzel sen kötü dusunmeki kötü olmasin o lekelenme bende 3 gün sürmüştü silince geliyordu hic sıkma canini inşallah kucagina alirsin ben ölü dogum yaptım kaybettim şimdi çabalıyorum tekrar bu serefde olmadi gibi bakalim hayirlisi olsun sen bol bol uzan ayaklarini havaya git bebeğine kan akışı olsun folik asitini ihmal etme baska ilac verdiyse onlarida iç bol bol dua et ama içime doğdu seninki bence olmuş sımsıkı tutunsun iyicene inşallah
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
İnşallah sağ salim tutunur yavrunuz. Düşüklerinizin nedeni bulunabildimiBenimde 2 düşüğüm var 4 tane negatifim var inşallah bu tutunur sağlam
Doğuştan tek tüp yarım rahimliyim. Ayrıca polikistikover hastasıyım yani hepsi bir etken diyelim. Şimdiki embiryolarında ikiside tuttuysa malesef biri alınabilir inşallah rahim bir tık olsa bile genişler en azından bir 7 aya kadar tutabilirmiİnşallah sağ salim tutunur yavrunuz. Düşüklerinizin nedeni bulunabildimi
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Yumurtlamanin üstünden 13 gun geçti yani bugün 13. Cu günüm gebelik testi yaptim cikmadi adetten sonra olanlar varya ondan adetimde haftaya cuma 35 günde 1 adet oluyorum çünkü inşallah bakalimİnşallah Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. Dualarım seninle inşallah seninde olmuştur. Kaçıncı günün bu gün ?
Tüp bebek değil mi seninki :)Yumurtlamanin üstünden 13 gun geçti yani bugün 13. Cu günüm gebelik testi yaptim cikmadi adetten sonra olanlar varya ondan adetimde haftaya cuma 35 günde 1 adet oluyorum çünkü inşallah bakalim
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin benımde 9. Gün olmuştu yerleşme kanaması 3. Gün embriyosuydu21 Nisan’da çift embriyo transferi oldum altıncı günün gecesi adeta ağrısı şeklinde çok ağrım oldu sonrasında tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenmeler geldi korktum daha önceden düşüm olduğu için idrar testi yaptım teste silik çizgi çıktı acaba tuttu mu bugün lekelenmem daha az yedinci günümdeyim leke sarımtrak olmaya döndü
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Yokk ama bu gidişle tüp bebege gidecek sonu 8 yıldır evliyim görmediğim tedavi kalmadi en sonunda pes ettim gec döllenme ile gebe kaldim ondada erken dogum ile bebeği kaybettim ovu testi ile yumurtlama takip ettim karanfil suyu içip LH salgilatir dediler harbiden salgilatti dün test yaptim cikmadi bu gidişle benimde tüp bebek olacak ama tüp bebekle normal bebegin arasinda fark olmadigi için yazdim zatenTüp bebek değil mi seninki :)