Kizlarrr bu test yalancı pozitif veriyormuş doğru mu bir daha yapsam çıkar mı?Kızlar transferin 6.gunu Day's comfort erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı varmı yokmu bilemedim var gibi ama dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım bisi olmusmudur bir daha test yapacam ondada üçüncü idrarda doğru sonuç verir mi? Poşetin üstündeki ilk dakikalar ve kendi telefonumla çektim puslu çekiyor elimdeki de eşimin telefonuyla çektim 5. Yada 6.dakikadir.
Tekrar kaset test yapcam bugün kaset testte gözükür mu acaba ?Canım benim de 6 gün böyleydi. Var gibi görünüyor. 8. Gün tekrar et.
Vallahi ben hiç kaset test yapmadım. Hep erken gebelık testi yapmıştım. Bende Hıc yanılma olmadı. Tabi markaya göre degısır mı bilmem ama senın var benceTekrar kaset test yapcam bugün kaset testte gözükür mu acaba ?
Kaset testte cikmadi malesef. Ama aynı marka almış eşim yine ondada silik cikti bakarmisin?Alttaki üçüncü idrarla sonraki yaptığım test.Vallahi ben hiç kaset test yapmadım. Hep erken gebelık testi yapmıştım. Bende Hıc yanılma olmadı. Tabi markaya göre degısır mı bilmem ama senın var bence
Canım var gibi. Sen bekle 8. Gün de yap bakalımKaset testte cikmadi malesef. Ama aynı marka almış eşim yine ondada silik cikti bakarmisin?Alttaki üçüncü idrarla sonraki yaptığım test.
Hangi marka yapayım bu yaptığım marka Day's comfort bazen yalancı pozitif gösterebiliyormus sen şu marka güvenilir diyebileceğin test var mı?Canım var gibi. Sen bekle 8. Gün de yap bakalım
Predictor early erken gebelik testi yanılma olmuyor onda onunla dene ama sabah ki ilk idrarinla deneHangi marka yapayım bu yaptığım marka Day's comfort bazen yalancı pozitif gösterebiliyormus sen şu marka güvenilir diyebileceğin test var mı?
Çatlatma iğnesi vurmuşmuydunuzHangi marka yapayım bu yaptığım marka Day's comfort bazen yalancı pozitif gösterebiliyormus sen şu marka güvenilir diyebileceğin test var mı?
Tamam bulabilirsem onunla yapayım birde yarın sabah insaAllah pozitif çıkar .Predictor early erken gebelik testi yanılma olmuyor onda onunla dene ama sabah ki ilk idrarinla dene
Yok vurunmadim dondurulmuş embriyoydu.Çatlatma iğnesi vurmuşmuydunuz
Var o zaman benim 4. Gün çıkmıştı hayırlı olsunYok vurunmadim dondurulmuş embriyoydu.
İnsaAllah ta bu test yalancı pozitif çıkarabiliyormus o yüzden korktum yarın bir daha yapicam artıkVar o zaman benim 4. Gün çıkmıştı hayırlı olsun
Ben hep avox marka test kullandım. Yanılmadı hiç.Hangi marka yapayım bu yaptığım marka Day's comfort bazen yalancı pozitif gösterebiliyormus sen şu marka güvenilir diyebileceğin test var mı?
Merhaba 5. Gün dondurulmuş embriyo muydu? Ben çarşamba oldum transfer dün 1-2 damla kahve lekelenmem oldu bugün birazcık arttı normal midir kiVar o zaman benim 4. Gün çıkmıştı hayırlı olsun