- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bence sevinmelisinnnEki Görüntüle 3031025 Ayın 15 inde transferim yapıldı bugün 6. günüm. Sabah idrarıyla normal bir idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı bir tane de ovulasyon testi yaptım onun çizgisi koyu çıktı. Gün içinde gidip bu erken gebelik testini aldım 1 saat kadar önce yaptım yani bu görseldekini sabah idrarıyla yapmadım. Sevinmeli miyim sizce?
Dondurulmuş 5. gün embriyosuydu. Benim çok sancım olduğu için yaptım, tutmamıştır düşüncesiyle. Şimdi hala tam adet sancısı çekiyorum.Yaaa bence sevinmelisinnn
benimde 15 mart transferim olduu seytan durtuyo benideee ama erken diye korkuyorumm seni gorunce yine istaha geldimm yarin kan ver bencee
Dondurulmus transfer mi oldun?
Opu Ocak ayında yapıldı yani çatlatma iğnesini o zaman oldumtransferden birkaç gün önce ya da transferden sonra çatlatma iğnesi olmadıysanız sevinebilirsiniz
Yaaa cok sevindim adinaa gercekten Duygulandim, insaAllahh bende pozitifleri gorururum senin gibii, benimde bugun gidip gelen rahim batmalarim varrr arada belim agriyor bide ama test yapmaya cesaretim yokk benimde 5. Gun dondurulmus embriyoo.Dondurulmuş 5. gün embriyosuydu. Benim çok sancım olduğu için yaptım, tutmamıştır düşüncesiyle. Şimdi hala tam adet sancısı çekiyorum.
İnşaallah sen de ben de tüm isteyip bekleyenler de kan da pozitifi görürüz
Evet tüp bebekte ilk deneme. Senin de ilk mi?Yaaa cok sevindim adinaa gercekten Duygulandim, insaAllahh bende pozitifleri gorururum senin gibii, benimde bugun gidip gelen rahim batmalarim varrr arada belim agriyor bide ama test yapmaya cesaretim yokk benimde 5. Gun dondurulmus embriyoo.
Ilk denemenmi?
Evett benimde ilk kimisi ilaclardan diyor kimi yerlesmesinden diyor bilemiyoruzkiEvet tüp bebekte ilk deneme. Senin de ilk mi?
Bugün sağlık ocağında iğnemi yaptırırken tam adet sancısı çekiyorum, tutmadığı anlamına mı gelir diye sordum. Onlar da sancıları sadece ilaçlara bağla, tutup tutmadığıyla alakası yok dediler
Denizli’de yaşıyorum ve burda tedavi gördüm. Doktorum Babür Kaleli. Test günüm Cuma, beklemeyi düşünüyorumEvett benimde ilk kimisi ilaclardan diyor kimi yerlesmesinden diyor bilemiyoruzki
Ama igne okadar sanci yapacagini sanmiyorum, sonucta aylardir igne ilac kullaniyoruz hic boyle bisey olmayipp tam teste kac gun once olmasida tuhaff ama nasippp tabi, senin ama net pozitifff yanii nezaman kan vericeksin
Nerde gordun tedavinii?
Bende persembe kanda baktiricamm sanirim direkDenizli’de yaşıyorum ve burda tedavi gördüm. Doktorum Babür Kaleli. Test günüm Cuma, beklemeyi düşünüyorum
İnşaallah pozitif çıkarBende persembe kanda baktiricamm sanirim direk
InsaAllahh Isteyen herkesinki pozitif ciksinİnşaallah pozitif çıkar
aminn hepimize, sizin gebeliğinizde sağlıkla ilerlesin inşallahOpu Ocak ayında yapıldı yani çatlatma iğnesini o zaman oldum
Allah bebeğinizi sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Yaaa inşaallah vardır ve inşaallah sağlıkla ilerler.aminn hepimize, sizin gebeliğinizde sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende 15 inde transfer oldum ve test icin esim musade etmiyor yoksa simdiye 1000 kere yapmistim senin adina cok sevindim sagliklada kucagina al darisi bizlere bu sonucu gormemekten cok korkuyorumEki Görüntüle 3031025 Ayın 15 inde transferim yapıldı bugün 6. günüm. Sabah idrarıyla normal bir idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı bir tane de ovulasyon testi yaptım onun çizgisi koyu çıktı. Gün içinde gidip bu erken gebelik testini aldım 1 saat kadar önce yaptım yani bu görseldekini sabah idrarıyla yapmadım. Sevinmeli miyim sizce?
İnşaallah çok güzel sonuç alırsınBende 15 inde transfer oldum ve test icin esim musade etmiyor yoksa simdiye 1000 kere yapmistim senin adina cok sevindim sagliklada kucagina al darisi bizlere bu sonucu gormemekten cok korkuyorum
Yaparsan cikar .. . Dr emin olmak için 10 gun diyor.Bende 15 inde transfer oldum ve test icin esim musade etmiyor yoksa simdiye 1000 kere yapmistim senin adina cok sevindim sagliklada kucagina al darisi bizlere bu sonucu gormemekten cok korkuyorum
Korkuyorum iste negatif sonuctanYaparsan cikar .. . Dr emin olmak için 10 gun diyor.
Hayirlisiysa insAllah❤İnşaallah çok güzel sonuç alırsın