transferin 6.günü belirtileri yaşayan varmı bende hiç belirti yok

ZEHRA8066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
48
19
44
transferin 6.günü
belirtileri yaşayan varmı bende hiç belirti yok 8.denemem yine belirtim yok çok üzügünüm yardım lütfen fikri olan yokmu

Valla bende de yok ama artık düşünmüyorum.benim 9.ncu denemem oldu.1 denemelik dondurulmuş 3 embriyom kaldı.nasip inşallah tutar vu sefer bebişlerimiz.senin de.bende de giç yok belirti sadece gözlerim baygın bakıyor.birde gaz sıkışmasızaten bunlar da belirti değil yediğim içtiğim ile alakalı

transferin 6.günü
belirtileri yaşayan varmı bende hiç belirti yok 8.denemem yine belirtim yok çok üzügünüm yardım lütfen fikri olan yokmu
Merhaba kizlar ..oncelikle panik yapmayinn..belirti olamanasi normal zaten..dogal hamileliklerde bile ilk haftalarda belirti olmuyoken..ama insan yinede belirti ariyo sizleride cok iyi anliyorum..aslinda bile bile insan yinede belirti arayabiliyo kendinde..benim gozlemim su genellikle lekelenmesi olanlarin coguu hamile kalmis..bende 2 deneme yaptim olumsuz..sizdeki problem neydi daha oncekilerde..yumurta rezerv azligi var bende..rahimde problem yok dendi bana ama..tutunmamasinin sebepleri icin sizlere ne soylediler daha oncekilerde..

SEBEP BULAMIYORLAR AMA TUTMUYYOR ZATEN YUMURTA REZERVİM AZ BİR VEYA İKİ YUMURTA TOPLANIYOR O DA YA BÖLÜNMÜYOR YADA TUTMUYOR NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN BU SEFERDEN SONRA ARTIK YAPMAYACAĞIM KENDİ HALİNE BIRAKACAĞIM MADDİ MANEVİ ÇOK YIPRANDIM

GAZ BENDE DE VAR İLAÇLARDAN HERHALDE BEKLEMEYE DEVAM

Arkadaşlar merhaba.Oncesinde başarısız bı tüp bebek tedavim oldu.Suan 2.denemem yapıldı.Sonuc yarın belli olacak.İlk denememde bir iki gün yattım kalktım yemek bulaşık kenfimi yormayacak sekilde yapmıştım ama ,2.denememde 8.gunum ful yattım.Sadece WC ye kalktım .Son 2 gündür belim ağrıyor ama çok yatmaktan mi bilmiyorum.İcten gelen bı Ağrı adet sancısı gibi değil bı eşya kaldırdığında belin ağrır gibi bir ağrı hissediyorum.Cok fazla gaz var affedersiniz ve ayaklarım da yanma var içi cayır cayır yanıyor dışı buz gibi camı açıp yattım ama dışı buz içi yandı.Soguk soğuk terledim ikinci günden takı bu güne kadar.Test sonucum yarın çıkacak iki ebriyo transfer edildi 5.gun dondurulmuş ebriyo ilk adet döneminden sonra transfer edildi.yaklasik 20 gün donduruldu .diğer transferde bunlar olmadı.Belirlilerim ben et yemem bildiğiniz kırmızı et yedim ateş bastı iştah açıldı soğuk terleme bel ağrısı .Kasik agrisi daha az oldu ve göğüs hassasiyeti ilk günlere göre daha az .Yarın bilgi veririm inşallah hayır ile hamile kalmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…