Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferin 6.günü
belirtileri yaşayan varmı bende hiç belirti yok 8.denemem yine belirtim yok çok üzügünüm yardım lütfen fikri olan yokmu
Merhaba kizlar ..oncelikle panik yapmayinn..belirti olamanasi normal zaten..dogal hamileliklerde bile ilk haftalarda belirti olmuyoken..ama insan yinede belirti ariyo sizleride cok iyi anliyorum..aslinda bile bile insan yinede belirti arayabiliyo kendinde..benim gozlemim su genellikle lekelenmesi olanlarin coguu hamile kalmis..bende 2 deneme yaptim olumsuz..sizdeki problem neydi daha oncekilerde..yumurta rezerv azligi var bende..rahimde problem yok dendi bana ama..tutunmamasinin sebepleri icin sizlere ne soylediler daha oncekilerde..Valla bende de yok ama artık düşünmüyorum.benim 9.ncu denemem oldu.1 denemelik dondurulmuş 3 embriyom kaldı.nasip inşallah tutar vu sefer bebişlerimiz.senin de.bende de giç yok belirti sadece gözlerim baygın bakıyor.birde gaz sıkışmasızaten bunlar da belirti değil yediğim içtiğim ile alakalı
GAZ BENDE DE VAR İLAÇLARDAN HERHALDE BEKLEMEYE DEVAMValla bende de yok ama artık düşünmüyorum.benim 9.ncu denemem oldu.1 denemelik dondurulmuş 3 embriyom kaldı.nasip inşallah tutar vu sefer bebişlerimiz.senin de.bende de giç yok belirti sadece gözlerim baygın bakıyor.birde gaz sıkışmasızaten bunlar da belirti değil yediğim içtiğim ile alakalı