Transferin 6.7.8. 9. günü ben de dayanamadım idrar testi yaptım.

moony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
85
0
36
İstanbul
Bende yeni katıldım aranıza. Transferin 6.7.8. 9. günü bende dayanamadım idrar testi yaptım. (çıkma ve çıkmama ihtimalini bildiğim halde sabırsızlıkdan yaptım.) Yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım, kimini parçaladım. çift çizgiyi görmek için (transferin 6.ci günü yaptığımda belli belirsiz gölge var gibi idi) diğerlerinde (7.ci gün, 8.gün, 9.gün) hiç bir şey yok. Benim durumumda bir çok arkadaş var ama bende onlar gibi şanslı olurmuyum acaba. Öncelikle dualarınızı, tecrübelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!! acilll yardım lütfennnnnnnnn!!!!!

Yüreğini ferah tut moony
İçinde olduklarını hissetmiyormusun
biraz daha zaman ver onlara kendine. Yat bi yatağına kapat gözlerini huzur doldur içini üzme neolur kendini
Bak bir kaç günün ver kan vermene idrar testinde sonuçlar hemen çıkmıyo beta hcg hormonu en son idrara karışıyo önce kanında göreceksin fazla testin varsa koy şimdi onları bir kenara kanda pozitif çıktıktan sonra tekrar yap bak ozaman pozitif olucaklar
ben eğer birgün senin kadar ilerlersem 2 tane tahlilim var elimde onları yapıcam kendime söz verdim

Tşk ederim canım. İnan rahatlattın beni İnşallah birlikte alırız hayırlı haberleri. Burada paylaşırız.

evet henüz çok erken idrarda çıkması en az 12.günde yapılırsa çıkıor..

çok erken yapmışsın testlerini.
ben 10. gün yapmıştım evde çıkmamıştı. daha sonra 12. günde kan sonucum 131 çıkmıştı çok şükür. dedim bir daha yapim evde yine tek çizgiydi. garip bir durum ama öyleydi.
12. günü bekleyip kan testi yaptır. stres sıkıntı yapma çık dışarı gez dolaş. Allahım büyüktür Rabbim neylerse hayırlısı eyler.

ben de dayanamadım 4.gün 5.gün olmak üzere takibe başladım. 4.gün gölge gibi çıktı 5. gün daha belli oldu, 5.akşama doğru tekrar yaptım daha da belli oldu ama beta da 1,30 çıktı 5,gün değerim sizce bu ne

beta hcg hormonu once kanda yukselıp sonra ıdrarda yukselıyor senınkı ılgınc bır tablo gercekten en guvenlısı test gunu kanda bakmak....

[
Merhaba ben geldim. transferin 9. günü 10 günü ve 11 günü idrar testi yaptıkdan saatler sonra çift çizgi var ( iyice bakınca belli oluyor.) yarın kan testim var arkadaşlar bu arada da transferin 9. 10. ve 11 günü hafif hafif lekelenmelerim var (kanama gibi değil- kahve pembe silinince geliyor) benim gibi olupda hamile olan arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var. Allaha emanet olun.[/QUOTE]

Kan sonucu ne oldu?
Teyze oluyoruz deyilmi?

Transferimin 8.ve 10.gunu idrar testi yaptim sonuc negatif12.gun kanda pozitif olurmu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…