Transferin 4.günü test olur mu????

mart2016

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
39
33
43
Herkese merhabalar,
4.kez tüp bebek denemesi yaptık, şu an transferimin 3.günündeyim. 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Daha önceki denemelerde hep transferin 12. veya 13.günü test yaptırıldı. Ama az önce doktorumla görüştüm yarın yani 4.gün test yaptır dedi. Şaşırdım tabi erken değil mi dedim, sen yaptır değere bakalım dedi Şimdi arkadaşlar hiç bu kadar erken kanda gebelik testi yaptıranınız var mı? bu kadar erken belli olur mu ki? Ben şaşkınım, bekliyorum yorumlarınızı

olur. zaten sen şu anda teknik olarak gebesin nasıl ? şöyle : oluşmuş bir embiro var içinde.

sadece extra aldıgın pregesteron hormonu yuzunden idrar cukbuklarında negatif bile olsa pozitif cıkabiliyor. en net deger kanda belli oluyor...
ek : progesteron diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.

Yaptırın bence hayırlısı olsunn inşAllah cabalarınızın karsılıgını alırsınıx

sadece extra aldıgın pregesteron hormonu yuzunden idrar cukbuklarında negatif bile olsa pozitif cıkabiliyor. en net deger kanda belli oluyor...
ek : progesteron diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.
Doğru hatırlıyosunuz progesteron kullanıyorum, o hatayı yapmam artık idrar testini yani. 2.denememde yapmıştım pozitif çıkmıştı sonrası hüsran tabi

Transferin 5. Günü E2, TSH ve Progesteron tahlili istemişti benim doktorum. Sizin doktorunuz sanırım betahcg istemiş. İlk defa duydum. Vardır bi bildiği muhakkak :)

Merhabalar arkadaşlar, kan verdim sonuç transferin 4.günü 4.91. Dr um kötü değil dedi olması gerektiği gibi dedi. eğer değer sıfır olsaydı negatifti, ama bu değer yükselecek mi ona bakalım dedi. Pazartesi tekrar test yaptıracağım. Umut hala devam ediyor yani

5. gün embriyosu da olsa bence erken 9. günü beklemeniz lazım hiç olmazsa. çünkü embrityo zaten 6 7. günlerde ancak tutunmaya başlayıp yeni yeni hcg salgılıyor. Çok düşük çıkar çıkarsa da bu da stres yaşamanıza neden olur düşük çıktı diye tekrar tekrar kan testi yaptırmak zorunda kalırsınız bence bekleyin.

Kimse merak etmese de ben yazıcam dün yani transferin 5.günü değerim 16.52. Çok erken tabi ama ben çok heyecanlandım.

Ben yazdım siz yazmışsınız ne güzel erken olmasına rağmen iyi bir değer inşallah devamı gelir katlanır değerin diğerini 2 gün bekle öyle yaptır 2 ye katlarsa güzel ilerliyor demektir şimdiden gözünüz aydı tebrik ederim.

Çook teşekkür ederim, ne hissedeceğimi bilmiyorum şaşkınlıktan. Çarşamba günü yani transferin 8.günü tekrar yaptır dedi dr um. Bakalım nolcak

Ben 6.gunu idrar testi yaptim hergun yapmaya devam ettimgittikce koyulasti 11.gun hamdolsun 153 fln cikmsti 2.tup bebegm tutmstu 2 yaainda oglum smdide 2.icin ugrasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…