Transferin 4. Günü ovitrelle etkisi idrar test

Merhaba ben de yarım doz ovitrellenin 8.günündeyim, erken gebelik testinde silik çizgi çıkıyor, ovitrelle etkisi mi acaba?
Merhaba, herkeste farklı etki ediyor, o yüzden kesin bir şey söylemek imkansız :) inşallah gerçek pozitiftir sonucunuz

Evet, diğer mesajda yazdığım gibi ovitrelle yaptıktan 12 gün sonra bile pozitif gösteriyordu bende, o kadar pis bir durum ki
Transferimin 4. Günü birçok yerde okuyorum herkes ovitrelleden bahsetmiş bana doktorum ovitrelle iğne vermedi ama iki çeşit iğne vuruluyorum.. Merak ettim şimdi 🧐

Transferimin 4. Günü birçok yerde okuyorum herkes ovitrelleden bahsetmiş bana doktorum ovitrelle iğne vermedi ama iki çeşit iğne vuruluyorum.. Merak ettim şimdi 🧐
Taze transfer ve 3.gün embriyosunda verdiler bana, belki bununla ilgilidir

Çok şükür transferin 16. Günü ve gebeyim. Bugün kese gördük ama umarım içi doludur çok endişe var bende çok. Bitmiyor geçmiyor
Valla ben de kafayı yedim canım herhalde dün test yaptım negatif ki 4.gündü çok erkendi biliyorum bugün 5.gün tekrar yaptım sabah idrarımla değil çok derinde kırmızı çizgi görüyorum halissülasyon mu görüyorum artık bilmiyorum yani 🤦🏻‍♀️ asla bekleyemiyorum ben

Valla ben de kafayı yedim canım herhalde dün test yaptım negatif ki 4.gündü çok erkendi biliyorum bugün 5.gün tekrar yaptım sabah idrarımla değil çok derinde kırmızı çizgi görüyorum halissülasyon mu görüyorum artık bilmiyorum yani 🤦🏻‍♀️ asla bekleyemiyorum ben
Sizin kaçınca gün embriyosu? Ovitrelle transferde yarım doz mu vuruldu?

Sizin kaçınca gün embriyosu? Ovitrelle transferde yarım doz mu vuruldu?
Canım benim 5.gün embriyosu 3 Nisan transferi donmuş embriyo beta yükseltecek bir ilaç kullanmadım .Dayanamadım kan verdim 3.78 kafayı yiyeceğim resmen var mı yok mu çok arada kaldım yükselmeye mi başlamış acaba Off valla pişman oldum verdiğime

Canım benim 5.gün embriyosu 3 Nisan transferi donmuş embriyo beta yükseltecek bir ilaç kullanmadım .Dayanamadım kan verdim 3.78 kafayı yiyeceğim resmen var mı yok mu çok arada kaldım yükselmeye mi başlamış acaba Off valla pişman oldum verdiğime
Çoook erken vermişsiniz gerçekten

Aaaa tabi yükselmeye başlamış rahat ol bence. 5. Gün daha ve çatlatma iğnesi olmadıysa yükselmiş işte. Çooook sevindim

Aaaa tabi yükselmeye başlamış rahat ol bence. 5. Gün daha ve çatlatma iğnesi olmadıysa yükselmiş işte. Çooook sevindim
Ay inşaallah canım ya inşaallah dediğin gibidir Rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci çok belirsiz gibi arada kaldım inanki

Back
X