Transferin 18.günü lekelenme

Ben ilk transferimde vajinal ultrasonla baktirdiktan sonra lekelenme yaşadım diğer transferimde vajinal baktırdığım için oldu diye düşünüp sadece Karından baktırdım ama onda da lekelenme oldu. Tüp bebekte lekelenme illaki oluyor stres yapmadan sakın kalarak bol dinlenerek geçiyor bu dönemler

Ne zaman olmuştu lekelenmeniz, kaçıncı haftada? Müdahale eidlmiş miydi?

Ne zaman olmuştu lekelenmeniz, kaçıncı haftada? Müdahale eidlmiş miydi?
Tam 5+4 te kese ve bebegi görmüşüz 6 haftalikken kirmizi lekelenme olmuş progestan fitil ve dinlenmeye geçmiş 6+2 de tekrar kahverengi lekelenme 7+1 haftalikken yine kahverengi lekelenme 8+1 de son kez olmuş her biri kısa yarım gün veya birkez olmuş. Yani ben bunları tek tek not almıştım ordan bakıp yazdım sadece progestan fitil ve istirahat. 14 haftalık olana kadar doktor hep istirahat dedi 14 haftadan sonra normale döndük yürüyüş vs.

Normal. Fitiller birlikte çizgi çizgi kahverengi lekeler de gelebilir

Yaa, çok şükür gebeliğinize bir zararı olmamış, maşallah teşeklğr ederim yorumunuz için

Size neden kan sulandırıcı verdiler? Pihtilasmaniz mı var?

Bende de transferin 8. Günü lekelenme olmuştu. Yerleşmeden dolayı olabilir denildi. Zaten transferden önce başladığım Progestan iğne ye hala devam ediyorum yaklaşık 1 ay oldu. Aynı zamanda Progestan fitil, kan sulandırıcı iğne ve hapını kullanıyorum. Sonrasında da hiç lekelenme yaşamadım arada hafif kasık ağrısı ve sürekli göğüs ağrım var. Genelde günlük yaşamıma devam ettim yemek, bulaşık VS... Transferin 12. Günü testim pozitif çıktı. Bugün 5+5 oldum. Yarın doktora gideceğim. İnşallah kese ve kalp atışlarını duyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…