Çok teşekkür ederim, pek anlayamıyorum kullanmakta güçlük yaşıyorum bu siteyi ama şimdi girip bir bakmaya çalışayım. Teşekkürler.Canm attığım linke tıkla bir coğumuz lekelenme yada kanama yaşadık, yaşıyoruz. Attığım linkten pozitif olanlarla haberleşebilirsin
Canım şuan benzer şeyler yaşıyoruz hala var mı lekelenmen?Merhabalar, ben çift embriyo transfer oldum ve beta hcg pozitif çıktım. Transferin 16.günü alttan muayene ile tek kese göründü, on gün sonrasına tekrar çağırdı fakat bugün transferimin 18.günü ve lutinus fitil kalıntılarıyla birlikte koyu sarı/kahverengi aradı küçük bir lekelenme gördüm. Gün içinde sildiğimde vs peçeteye gelmiyor fakat fitil geri geldiğinde onunla birlikte bu lekelenmeyi iki kez gördüm. Çok endişeliyim. Nedeni ne olabilir? Çift embriyo transfer olup, tek kese olduğunda böyle bişey yaşamak normal midir, yaşayan var mı bu durumu, lütfen yorum yapın, yıllardır ilkkez rabbim bunu nasip etti ve bu durum beni çok endişelendiriyor.
Bugün gelmedi hiç çok şükür. Sadece dğn , iki kez gördüm.Canım şuan benzer şeyler yaşıyoruz hala var mı lekelenmen?
Senin durumun nedir?Canım şuan benzer şeyler yaşıyoruz hala var mı lekelenmen?
Benimde bugün oldu doktora gittim bir sorun gözükmüyor dedi ilaçlara devam benimde ara ara sanki sarımtırak geliyor gibi ama sabah yaşadığım stres mahvetti beniSenin durumun nedir?
Bende öyle oldum, insan tedirgin oluyor. Bende aradım, hemşireyle görüştüm. Kan sulandırıcıyı bırakabilirsin dedi. Kırmızı kan rengine dönüşmediği sürece sorun yok dedi. Devam ederse de iğne söyledi bitane onu vurdur dedi ama allaha şükğr gelmedi bugğn, inşallah gelmez de. Senin kaçıncı günündü? Kese falan görğnmüşmüydü, çift embriyo transferimiydi?Benimde bugün oldu doktora gittim bir sorun gözükmüyor dedi ilaçlara devam benimde ara ara sanki sarımtırak geliyor gibi ama sabah yaşadığım stres mahvetti beni
18.gün benimde, bana da kan sulandırıcıları kullanma dedi, çiftti canım ama tek kese gözüktü bugünBende öyle oldum, insan tedirgin oluyor. Bende aradım, hemşireyle görüştüm. Kan sulandırıcıyı bırakabilirsin dedi. Kırmızı kan rengine dönüşmediği sürece sorun yok dedi. Devam ederse de iğne söyledi bitane onu vurdur dedi ama allaha şükğr gelmedi bugğn, inşallah gelmez de. Senin kaçıncı günündü? Kese falan görğnmüşmüydü, çift embriyo transferimiydi?
Nı durumdaymışız gerçekten. Ne zaman kalp atışı duymaya çağırdı seni, ben 29 unda gidicem.18.gün benimde, bana da kan sulandırıcıları kullanma dedi, çiftti canım ama tek kese gözüktü bugün
Haftaya cuma gel dedi canım 30na ama o zaman kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum belki yarın başka bir doktora daha giderimAa ay
Nı durumdaymışız gerçekten. Ne zaman kalp atışı duymaya çağırdı seni, ben 29 unda gidicem.
Yaa bende çok sabırsızım. Aynen bende başka doktora gitsemmi diye düşündümHaftaya cuma gel dedi canım 30na ama o zaman kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum belki yarın başka bir doktora daha giderim
Yarına aldım randevu canım başka doktora içim rahat etmeyecek belki ikinci keseyi de görür bu doktorYaa bende çok sabırsızım. Aynen bende başka doktora gitsemmi diye düşündümkafalar aynı çalışıyor. Gidersen bana da haber verir misin, senden cesaret alırım bende belki giderim
Hadi inşallah yaa.Yarına aldım randevu canım başka doktora içim rahat etmeyecek belki ikinci keseyi de görür bu doktor
Tamam canım inş güzel haberler alırımHadi inşallah yaa.Bana da haber vermeyi unutma tamam mı? Bakalım sana ne diyecek, bende gidiveririm hemen
İnşallah alırsın, allah gönlüne göre versinTamam canım inş güzel haberler alırım
Rabbim yardımcımız olsun canım haber et bana daİnşallah alırsın, allah gönlüne göre versin
benim gece yarısı kanamam oldu. Kırmızı bir şekilde ve az da değildi. Hemen tedavi gördüğüm hastanenin acilinden giriş yaptım. Doktorumla görüşüldü, iğne yaptılar, hiç kalkmadan yat dediler, sabah doktorum görecek.. bana da dua et, inşallah bir aksilik olmaz
Kese yerinde, yolk kesesi de oluşmuş o da yerinde. Ama kalp atışını göremedi. Henğz erken bi hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi. Yine 29 unda gideceğim yani.. sürekli yat, ihtiyaç hariç kalkma dedi.Rabbim yardımcımız olsun canım haber et bana da
Canım ben de gitmedim doktora bugün eşim gitme haftaya gideriz dedi, dinlenmeye çalışıyorum ben de şükür ki haftasonuna denk geldi hafta içi okul var benim, inş haftaya da kalp atışı duyarız dinlenelim bol bolKese yerinde, yolk kesesi de oluşmuş o da yerinde. Ama kalp atışını göremedi. Henğz erken bi hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi. Yine 29 unda gideceğim yani.. sürekli yat, ihtiyaç hariç kalkma dedi.