Kana yeni geçiyor olabilir önemli olan artış iki katına ya da yakın katlarsa güzel demektir içinizi ferah tutunMerhaba, 20 ocakta 5. Gün 2 tane embriyo transferi oldu. 1 şubatta 12. Günümde yani kan testimi yaptırdım. Sonucum 13.46. Doktorum net değil dedi 48 saat sonra tekrar yapıcam ve yükselme var mı bakıcaz. Benim gibi düşük çıkıp yükselenler var mı acaba? Kimyasal gebelik olmasından dolayı çok üzülüyorum.
Çok ortada bi yerde kalmışsın gri alan dediğimiz yerdesin dedi. O kadar üzüldüm ki sabahtan beri ağlıyorum kimyasal olabilme ihtimalinden ötürü. Çok zor bi süreç. Rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin.Kana yeni geçiyor olabilir önemli olan artış iki katına ya da yakın katlarsa güzel demektir içinizi ferah tutun
Umut vermek amaçlı demek istemem ama benim değerim 5ti bana da değilsin demişti 4 gün sonra 115 olmustu yani iki gün bekleyip kan verin iki katına çıkmışsa sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir ama bence 13 güzel bir rakam tek sıkıntı artıp artmayışı bunu bekleyin benceMerhaba, 20 ocakta 5. Gün 2 tane embriyo transferi oldu. 1 şubatta 12. Günümde yani kan testimi yaptırdım. Sonucum 13.46. Doktorum net değil dedi 48 saat sonra tekrar yapıcam ve yükselme var mı bakıcaz. Benim gibi düşük çıkıp yükselenler var mı acaba? Kimyasal gebelik olmasından dolayı çok üzülüyorum.
İçime ferahlık kattınız. Sonucu nolursa olsun Allah sizden razı olsun. İnşallah benimde sizin gibi artmayı nasip eder rabbim.Umut vermek amaçlı demek istemem ama benim değerim 5ti bana da değilsin demişti 4 gün sonra 115 olmustu yani iki gün bekleyip kan verin iki katına çıkmışsa sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir ama bence 13 güzel bir rakam tek sıkıntı artıp artmayışı bunu bekleyin bence
İnşallahhhh Allah çabalarınızın sonucunu görmeyi nasip etsin inşallahİçime ferahlık kattınız. Sonucu nolursa olsun Allah sizden razı olsun. İnşallah benimde sizin gibi artmayı nasip eder rabbim.
Amin dualarınız için teşekkür ederimİnşallahhhh Allah çabalarınızın sonucunu görmeyi nasip etsin inşallah
benimde 7. değerim 20.20 12 gün yani test günüm de 170.90 çıktı yarın bidha yaptırıcam inşallah 2 katına çıkar bende bayağı tedirginim.Merhaba, 20 ocakta 5. Gün 2 tane embriyo transferi oldu. 1 şubatta 12. Günümde yani kan testimi yaptırdım. Sonucum 13.46. Doktorum net değil dedi 48 saat sonra tekrar yapıcam ve yükselme var mı bakıcaz. Benim gibi düşük çıkıp yükselenler var mı acaba? Kimyasal gebelik olmasından dolayı çok üzülüyorum.
Az olabilir ama bu artmayacağı anlamına gelmez inşallah hayırlısı olur sizin içinÇok ortada bi yerde kalmışsın gri alan dediğimiz yerdesin dedi. O kadar üzüldüm ki sabahtan beri ağlıyorum kimyasal olabilme ihtimalinden ötürü. Çok zor bi süreç. Rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
Dualarınız beni çok motive ediyor. Allah hepinizden razı olsunAz olabilir ama bu artmayacağı anlamına gelmez inşallah hayırlısı olur sizin için
Artar yada artmaz bilemem inşallah artar ama bir arkadaşımın 10. Gün değeri 14 çıktı iki gün sonra 15 oldu iki gün daha bekledi 8 oldu ve kimyasal olduğu kesinleşti inşallah sizinki sağlıklıdır.Merhaba, 20 ocakta 5. Gün 2 tane embriyo transferi oldu. 1 şubatta 12. Günümde yani kan testimi yaptırdım. Sonucum 13.46. Doktorum net değil dedi 48 saat sonra tekrar yapıcam ve yükselme var mı bakıcaz. Benim gibi düşük çıkıp yükselenler var mı acaba? Kimyasal gebelik olmasından dolayı çok üzülüyorum.
Arkadaşınızın 2 sonra 15 çıkması belli etmiş biraz. Bakalım benimki nasıl olacak hiç kestiremiyorum kiArtar yada artmaz bilemem inşallah artar ama bir arkadaşımın 10. Gün değeri 14 çıktı iki gün sonra 15 oldu iki gün daha bekledi 8 oldu ve kimyasal olduğu kesinleşti inşallah sizinki sağlıklıdır.
Öyle çıkınca ikimizinde doktoru aynı zaten o vasıta ile tanıştık demiş ki ben sana iki adet embriyo transfer ettim belki biri sonra tutunmuştur ilaçları bırakma tekrar ver demiş iyice düşünce öyle oldu inşallah sizinki güzelce yükselirken ama olmazsa da çok üzülmeyin benim oldu her şey çok güzel ilerledi kalp atışını da duydum ve kalbi durmuş bir ay sonra öğrendim ve 12. Haftamda kürtaj oldum o kadar kötü bir şey ki yani beterin beteri vardır eğer sağlıksızsa başta olmaması daha hayırlı kalbini duyduktan sonra daha zorArkadaşınızın 2 sonra 15 çıkması belli etmiş biraz. Bakalım benimki nasıl olacak hiç kestiremiyorum ki
Allah her şeyin hayırlısını versin. Çok üzüldüm sizin adınızaÖyle çıkınca ikimizinde doktoru aynı zaten o vasıta ile tanıştık demiş ki ben sana iki adet embriyo transfer ettim belki biri sonra tutunmuştur ilaçları bırakma tekrar ver demiş iyice düşünce öyle oldu inşallah sizinki güzelce yükselirken ama olmazsa da çok üzülmeyin benim oldu her şey çok güzel ilerledi kalp atışını da duydum ve kalbi durmuş bir ay sonra öğrendim ve 12. Haftamda kürtaj oldum o kadar kötü bir şey ki yani beterin beteri vardır eğer sağlıksızsa başta olmaması daha hayırlı kalbini duyduktan sonra daha zor
Amin canım hepimizi inşallahAllah her şeyin hayırlısını versin. Çok üzüldüm sizin adınızaİnşallah çok güzel haberler, günler sizi de bulur
Hayırlısı olsun canım allahtan ümit kesilmez iki katı artmış bakarsın hızlanır kana yeni geçiyordur belkideArkadaşlar merhaba bende çok kararsız kaldım 10 şubatta transfer oldum 8 şubatta çok hafif lekelenmem oldu doktorumu aradım test istedi 18 şubatta test yaptırdım değerim 8.71 çıktı doktorum biyokimyasal olma ihtimali çok yüksek çünkü çok düşük değer dedi ilaçları bıraktırdı. 2 gün sonra tekrar test yaptık yanı bugün test 17.41 çıktı doktorum yine de çok düşük sadece progestan iğne yapmaya başla günde bir tane dedi ama düşük olumsuz gözüküyor dedi.
İnşallah öyledirHayırlısı olsun canım allahtan ümit kesilmez iki katı artmış bakarsın hızlanır kana yeni geçiyordur belkide