Transferin 11. Günü

Ayyy hayırlı olsun bebiş görünmüş ben de perşembe kese görmeye gidicem dua edin banada
Sağolun sizin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz sağlıklı bı sekilde olur keseyi de kalp atışını da duyarsınız umarım Allah'ım isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçekten

Sağolun sizin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz sağlıklı bı sekilde olur keseyi de kalp atışını da duyarsınız umarım Allah'ım isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçekten
Çok çok ben ben değilim sanki. Amin inşallah rabbim herkese bu duyguları yaşatsın kimsenin kucağını boş koymasın

Bence hamilelikBu gün benim de 11ci günüm bi türlü cesaret edemedim test yapmaya yarın İnşallah güzel haberler alırız

Bence hamilelikBu gün benim de 11ci günüm bi türlü cesaret edemedim test yapmaya yarın İnşallah güzel haberler alırız
Benim de cesaretim yoktu da eşim ısrarcı oldu ondan yaptım ama sonuç çıktıktan sonra da içim bı umutlandı yarın da kan testim belli olacak inşallah onda da çıkar çıkınca bana da sonucunuzu söylersiniz inşallah sizin de pozitif olur

Benim kocam da baya ısrarcı ama korkuyorumAminn İnşallah pozitif olur da paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…