Transferin 11. Günü

Arada bir forumda geziyorum pozitif haberlerini görünce çok mutlu oluyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin nerde isteyen varsa herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿

Arada bir forumda geziyorum pozitif haberlerini görünce çok mutlu oluyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin nerde isteyen varsa herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçekten 😊🙏

Bende sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 😊🥰değeriniz kaç çıktı peki sizin 😊
Çok sağ olun🥰iyi ki, burası var, sevincimizi birlikte paylaşa biliyoruz❤️434 çıktı, doktor 1 hafta sonra yanıma gel dedi. ama inanılmaz belim ağrıyor🥺 bilmiyorum bu gün fazlamı ayakta kaldım ya ne. Bilmiyorum her keste de böyle oluyormu

Çok sağ olun🥰iyi ki, burası var, sevincimizi birlikte paylaşa biliyoruz❤️434 çıktı, doktor 1 hafta sonra yanıma gel dedi. ama inanılmaz belim ağrıyor🥺 bilmiyorum bu gün fazlamı ayakta kaldım ya ne. Bilmiyorum her keste de böyle oluyormu
Evet burda konuşarak en azindan moralimiz yükseliyor 😊 sizin yüksek çıkmış maşallah 2 tane mi transfer edilmişti 😊🙏o bel ağrısı bende de var valla

Öyle olursa ne güzel, hep hayalimizdi🥹. Olmazsa da birine bile Şükürler olsun. Sağ salim doğulsunlar🙏 değeri yüksek olup tekil olan da var bu arada.
Benim de iki tane transfer edildi ama orta kaliteydi ikisi de benim değerim 112 bi tanesi tutmuş galiba 😊öyle çok şükür tuttu ben birine de razıydım Allah'ım sağ salim dogurmayi nasip etsin 🙏olabilir belki de

Bugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
1000138245.webp

Bugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
Merhaba ben de 8 . Gündeyim dayanamadım yaptım sizce var mı.

Yaa bişey soracam size acaba ben oruç tutuyorum da herhangi bi sıkıntı olur mu
Bence tutmamanız daha hayırlısı olur. Çünki ilaçlar kullanıyoruz ve onları vaktinde yapmalıyız. Artı günde 2+ su içilmeli, yeme, içmemize önem göstermeliyiz. Vücut zayıf düşmemeli

Bence tutmamanız daha hayırlısı olur. Çünki ilaçlar kullanıyoruz ve onları vaktinde yapmalıyız. Artı günde 2+ su içilmeli, yeme, içmemize önem göstermeliyiz. Vücut zayıf düşmemeli
Bu güne kadar tutmuştum da doktora sordum bugün tutma dedi yarindan itibaren tutmam artık

Back
X