- 12 Haziran 2023
- 165
- 179
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımiza alırızBenimki de pozitif![]()
Amin çok sağolun benim değerim 112 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verecemMerhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Değeriniz kaç çıktı acaba
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçektenArada bir forumda geziyorum pozitif haberlerini görünce çok mutlu oluyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin nerde isteyen varsa herkese bu duyguyu tattırsın inşallah![]()
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahAmin çok sağolun benim değerim 112 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verecem![]()
İnşallah çok sağolunHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah![]()
Çok sağ olunBende sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımiza alırızdeğeriniz kaç çıktı peki sizin
![]()
Evet burda konuşarak en azindan moralimiz yükseliyorÇok sağ oluniyi ki, burası var, sevincimizi birlikte paylaşa biliyoruz
434 çıktı, doktor 1 hafta sonra yanıma gel dedi. ama inanılmaz belim ağrıyor
bilmiyorum bu gün fazlamı ayakta kaldım ya ne. Bilmiyorum her keste de böyle oluyormu
Evet 2 taneydi. Biri iyi kaliteydiEvet burda konuşarak en azindan moralimiz yükseliyorsizin yüksek çıkmış maşallah 2 tane mi transfer edilmişti
o bel ağrısı bende de var valla
Deger yüksek belki de ikizdirEvet 2 taneydi. Biri iyi kaliteydi
Öyle olursa ne güzel, hep hayalimizdiDeger yüksek belki de ikizdir
Hayırlı olsun hepinize. Kaçıncı günde 484 çıktıÖyle olursa ne güzel, hep hayalimizdi. Olmazsa da birine bile Şükürler olsun. Sağ salim doğulsunlar
değeri yüksek olup tekil olan da var bu arada.
Benim de iki tane transfer edildi ama orta kaliteydi ikisi de benim değerim 112 bi tanesi tutmuş galibaÖyle olursa ne güzel, hep hayalimizdi. Olmazsa da birine bile Şükürler olsun. Sağ salim doğulsunlar
değeri yüksek olup tekil olan da var bu arada.
Çok sağolun ben 11. Günde kan testi verdim 112 çıktı değerimHayırlı olsun hepinize. Kaçıncı günde 484 çıktı
Çok sağ olunHayırlı olsun hepinize. Kaçıncı günde 484 çıktı
Bugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
Merhaba ben de 8 . Gündeyim dayanamadım yaptım sizce var mı.Bugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
Silik de olsa ikinci çizgi var bence hamilelik var gibi ama siz yine de kan verin en garantisi o
Yaa bişey soracam size acaba ben oruç tutuyorum da herhangi bi sıkıntı olur muÇok sağ olun11ci gün
Bence tutmamanız daha hayırlısı olur. Çünki ilaçlar kullanıyoruz ve onları vaktinde yapmalıyız. Artı günde 2+ su içilmeli, yeme, içmemize önem göstermeliyiz. Vücut zayıf düşmemeliYaa bişey soracam size acaba ben oruç tutuyorum da herhangi bi sıkıntı olur mu
Bu güne kadar tutmuştum da doktora sordum bugün tutma dedi yarindan itibaren tutmam artıkBence tutmamanız daha hayırlısı olur. Çünki ilaçlar kullanıyoruz ve onları vaktinde yapmalıyız. Artı günde 2+ su içilmeli, yeme, içmemize önem göstermeliyiz. Vücut zayıf düşmemeli