Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım zannettim pardon :)Fotoğraf yok
Gebelik var görünüyorAttım zannettim pardon :)
Ayy gerçekten mi knanverdim ama sonuçlar iki saat sonra cikicak sabirsizlaniyorummmGebelik var görünüyor
Evet sonuç aldım yazdim da aslında burda ama görmediniz sanırım sonuç pozitif :)Merhaba sonucunuzu aldınız mı ? Bilgilendirme yapabilir misiniz ?
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alıp sağlıcakla büyütmenizi diliyorumEvet sonuç aldım yazdim da aslında burda ama görmediniz sanırım sonuç pozitif :)
Merhaba ,çok net pozitif görünüyor. Taze transfer mi oldunuz bilmiyorum ama gebelik var sanırım emin olmak için yarın kan testinizi verin hayırlısı olması dileğiyleKizlar bugün 10.gun idrar testinde cift çizgiyi gördüm ama korkuyorum doğrumu degilmi bilemedim ben gibi olanlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
Ya inşallah teşekkür ederim dondurulmuş 5. Gün embiriyosu Allah isteyen herkese versinMerhaba ,çok net pozitif görünüyor. Taze transfer mi oldunuz bilmiyorum ama gebelik var sanırım emin olmak için yarın kan testinizi verin hayırlısı olması dileğiyle
Benimde dondurulmuş 3. Gün iki embriyo transfer edildi 8. Gün idrarda 5 dk sonra böyle göründü böyle olup hamilelik olan varmı kızlarKizlar bugün 10.gun idrar testinde cift çizgiyi gördüm ama korkuyorum doğrumu degilmi bilemedim ben gibi olanlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba hayırlı olsun ınsallah, daha önce ıdrar testı yaptınızmı benım 9.günüm 6 gunden berj yapıyorum hep negatıf bı yarın kaldı umudum cuma man verjcem besıncı gun embrıyosduEvet sonuç aldım yazdim da aslında burda ama görmediniz sanırım sonuç pozitif :)