SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye 15 Nisan 2007 4.693 2.346 698 Diğer 30 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Shevvall #21 cok gecmis olsun canim kismet degilmis hayirlisi olsun ins birdahaki sefere alirsin bebisini
Shevvall Nirvana Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 943 28 643 İstanbul 30 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Shevvall #22 egeliii .!.: bende telaşlanmaya başladım kızlar yaa...transferimin bugün 9.günü ve adet sancılarım çoktan başladı...ya gelirse die korkuorum.üstelik bugün birde rüyamda karabasan gördüm..öldüm korkudan senağlama Genişletmek için tıkla... korkam canım herkes öyle olacak diye bişey yok inşallah sen olumlu sonuç alırsın.ve bizimle burdan paylaşırsın.:Saruboceq:
egeliii .!.: bende telaşlanmaya başladım kızlar yaa...transferimin bugün 9.günü ve adet sancılarım çoktan başladı...ya gelirse die korkuorum.üstelik bugün birde rüyamda karabasan gördüm..öldüm korkudan senağlama Genişletmek için tıkla... korkam canım herkes öyle olacak diye bişey yok inşallah sen olumlu sonuç alırsın.ve bizimle burdan paylaşırsın.:Saruboceq:
egeliii biri cadı biri sıpa :)) Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.192 2 116 Diğer 30 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Shevvall #23 inş şevval yaaa inş...