az önce derken biraz oldu bitti mi yoksa hala az az devam mı ediyor? eğer devam ediyorsa saate falan bakma dr.u ara ama eğer birkaç damla olup bittiyse önemli bir durum yoktur büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir canım.inşallah fena bir şey yaşamazsın.
canım ben hamıslıgımı ogrendıkten 15 gun sonra,daha kalp atısları bıle duymadan kanama gecırdım:çok üzgünüm:hemen drumu aradım.......bana dedıgı sey onemlı olan reglı kanamasındakı kan mıktarını gecmesın,gerısı yerlesmeden olabılır dedı........adet mıktarını gecerse hemen benı bul dedı benım mıktar artmadı sukur.......ve o arada proluton ısımlı ıgneden vuruldum........bu ıgne bazen transfer sonrası da vurulabılıyor sanırım......hemen panıkleme,mıktar onemlı kesınlıkle....bıde sakın ol,ayaklarını yukarıda tut mumukunse havaya kaldır ınan ıse yarıyor....bıde keske bı dr a ulasabılsen de şu igne işini danıssan..:a015:..
bu sabah itibariyle yoğun bir kanamam ve ağrım var dr aradım test gününden önce yapacak bir şey yok dedi yatıp dinlenmemi söyledi ama ben resmen adet oldum çok üzgünüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?