• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 8. Günü adetime bes gun var

sunngel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
6
2
1
28
Transferimin 8. Günü adetime bes gun var ilk dort gun kasik agrilarim oldu, bugun yine basladi boyle olup pozitif goren varmi adet olmaktan korkuyorum..

İlaç kullanıyorsanız estrofem ,progestan tarzı adet olamazsınız korkmayın . Belirtilere takılmayın çok ikisi birbirine çok benziyor diyende var hiç belirtisi olmayanda inşallah bebeğin seninledir ♥️

Benim 5. Gün embriyosu 8. Günde testte çıkmıştı, bı cesaret sabah ilk idrarla yapabilirsin bence 😀 ben zaten çıkmaz diyerek yapmıştım çıkınca şok olmuştum aynı şok olmayı sevinci sende yaşa inşallah

Transferimin 8. Günü adetime bes gun var ilk dort gun kasik agrilarim oldu, bugun yine basladi boyle olup pozitif goren varmi adet olmaktan korkuyorum..
Bende 9.günümde test yaptım idrarımda cıktı hiçbir belirtim yoktu kasık ağrısı vardı hafif bide bazen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordı 9.gün hem idrarda hem kanda çıktı çok şükür, pazartesi 11.günüm kan tahlilimi yenilicem inşallah yükselir değer 🙏

Bende 9.günümde test yaptım idrarımda cıktı hiçbir belirtim yoktu kasık ağrısı vardı hafif bide bazen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordı 9.gün hem idrarda hem kanda çıktı çok şükür, pazartesi 11.günüm kan tahlilimi yenilicem inşallah yükselir değer 🙏
Ayy insallah kuşum emeklerin zayi olmasin bende salı vericem 🌸

Back