Transferimin 8 ci günü

AytacVasif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
28
13
38
31
Selamlar . Bu gün transferimin 8 ci günü. İdrar testi yaptim 2 gün arayla . 7 ci günü iyice belirgin oldu ikinci çizgi . Önceki testlərdə soluk cizgi cikiyordu . Ayın 4 ü kan testi yapitiricam . Yani boyle idrarda pozitiv çıkıp, kan testi de pozitiv olurmu ?

Hayirli olsun. Kesinlikle positif. İsterseniz kan testi verin ama bana soracak olursanız test gününü bekleyin. 8ci gün beta düşük çıkar.
Tesekkur ederim.kan testini doktorunun dediyi tarihte yapitiricam.ama çok heyecanlaniyorum .idrar testi yaniltmaz beni insAllah

Tesekkur ederim.kan testini doktorunun dediyi tarihte yapitiricam.ama çok heyecanlaniyorum .idrar testi yaniltmaz beni insAllah

Yalancı positif çıkması imkansiza yakin. Postif çıkınca positiftir. Hgc olmasa test reaksiyon vermez. Şimdiden sevinin. Bebişe bol bol mutluluk hormonu gitsin
Gerisi allaha kalmış.

Azerbaycanlımısınız? Selam ,

Xeyirli olsun inşallah .Menimde test günüm sabah idi .ama səbrim çatmadı getdim bu gün verdim . Birsigun birde verəcəm.hekim Öndər Tulumbaci
Aaa bızım ailevi dostumuz kecen. İl o etdı fevralda oğlu doğuldı sene qısmet ınshAllah, yaxsı hekımdı, he zaten men bılen 2 gunde bır artışına verıv baxılır , nede elamet belırtın varmı?

Keçən il başqa hekimde etdirmişdim .uğursuz oldu .inkişafdan qaldı , embrionlar transfer olunmadı . Bu dəfə yumurta cavanlaşdırma əməliyyatı olundum , həkim dedi olsa şansın artacaq.sukur Yaxşı oldu .
3 cu və 5 ci gün də analiz verəcəm artış olsa uziyə gedəcəm . Əlamət sinəmdə həssaslıq var , birde ara sıra sancmalar olur yumurtalıqlar olan hissədə .birde halsızlıq başqa heçnə . Transferin 4_5ci günü məndə sidik testinde solğun da olsa çıxırdı sonra 7_8 çi günü daha da tundlesmeye başladı xett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…