• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 8 ci günü

Keçən il başqa hekimde etdirmişdim .uğursuz oldu .inkişafdan qaldı , embrionlar transfer olunmadı . Bu dəfə yumurta cavanlaşdırma əməliyyatı olundum , həkim dedi olsa şansın artacaq.sukur Yaxşı oldu .
3 cu və 5 ci gün də analiz verəcəm artış olsa uziyə gedəcəm . Əlamət sinəmdə həssaslıq var , birde ara sıra sancmalar olur yumurtalıqlar olan hissədə .birde halsızlıq başqa heçnə . Transferin 4_5ci günü məndə sidik testinde solğun da olsa çıxırdı sonra 7_8 çi günü daha da tundlesmeye başladı xett
Mende ilkinde başka hekimde ıdım dekabrda düşük oldu , sora ordakı embryobları taşıdım avıbademe başka hekım etdı ındı , eşitmmişem o emelıyatı hec , ınshAllah hec bır problem cıxmaz sag salım alarsan bebeişi qucagına

Mende ilkinde başka hekimde ıdım dekabrda düşük oldu , sora ordakı embryobları taşıdım avıbademe başka hekım etdı ındı , eşitmmişem o emelıyatı hec , ınshAllah hec bır problem cıxmaz sag salım alarsan bebeişi qucagına
İnsAllah . İkimizdə sevinerik 🤲🤲

Benim bugün transferin 2. Günü daha yeniyim inşallah bende pozitifleri alırım çok sevindim pozitifler için Allah sağlıkla kucağını/ allayı nasip etsin

Back